Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Veel inzet en plezier bij JO8

20-05-2019

Afgelopen zaterdag werd onder een stralend zonnetje en aangename temperaturen om 9 uur de aftrap genomen. Onze jongens en dame moesten het in Balk opnemen tegen de JO-8. 

In de eerste helft werd er fel gespeeld en over en weer waren wat kansjes, maar mede door goed keeperswerk en verdedigen gingen beide teams met 0-0 de rust in.

Na de rust gingen beide teams er weer met veel inzet in, en halverwege de 2e helft wist fc Harlingen eindelijk het doel te raken 1-0. De vreugde bij de spelertjes en begeleiders was groot, want zouden we weer eindelijk na lange tijd een wedstrijd winnen? Balk kwam later toch goed terug en wist de gelijkmaker te scoren. De laatste 5 minuten waren er kansen over en weer, en langs de zijkant werd al de opmerking gemaakt dat als je geen hartpatiënt was dat je dat nu wel werd door het kijken naar het spel. Zo spannend was het. Helaas wist Balk ondanks goed keeperswerk en verdedigen toch nog te scoren 1-2.                                                

Ondanks het verlies werd met veel plezier de penalty’s genomen. Moegestreden maar met de kop omhoog gingen onze jongens en dame de kleedkamer in. Daar ging het gesprek al snel over zaterdag, dan komt om 9 uur de JO-8 van Franeker op bezoek. 

Sponsoren