Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Jongens en meisjes van JO9-1 lekker gevoetbald

10-11-2019

Ondanks het enorme verlies hebben de jongens en meisjes van JO9-1 lekker gevoetbald 

Zaterdagochtend werd er afgereisd naar Berlikum, de JO-9 moesten het tegen hun leeftijdsgenoten van SC Berlikum opnemen. Om half 10 werd er onder grijze en kille omstandigheden de aftrap genomen.

De eerste 10 minuten hadden onze jongens en meiden nog wat kansjes, daarna werd het helaas snel eenrichting verkeer naar onze keeper. Misschien kwam het door een vergeten sporttas van één van de spelers, het weer, of het ontbreken van 2 teamgenoten, onze jongens en meiden wisten het doel niet te raken. Met net geen dubbele cijfers werd de rust ingegaan.

De 2e helft hetzelfde verhaal, een paar kleine kansjes voor ons maar de tegenstander was trefzekerder. De bal belande net wat te vaak bij ons in de goal. Het was mooi om te zien dat ondanks de stand, de jongens en meiden niet opgaven! Door goed keeperswerk en verdedigen van onze kant ging gelukkig niet alles erin. Maar wat hebben de jongens en meisjes lekker gevoetbald zeg! Snel deze wedstrijd maar vergeten en ons alvast concentreren op komende zaterdag. Dan wordt er thuis tegen stormvogels uit Arum gespeeld.

Sponsoren