Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO15-1 treft koploper St. Anna

08-10-2019

fc Harlingen MO15-1 treft koploper St. Anna

Zo kijkend naar de oranje leeuwinnen bedenk ik me opeens dat ik nog een verslag moet schrijven. Afgelopen zaterdag speelden de meiden van MO15-1 een thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie. Een onbekende tegenstander en dus was het weer even aftasten. De wedstrijd stond onder leiding van Daisy, hoe leuk is dat… een vrouwelijke scheidsrechter. Zelfs de tegenstander was onder de indruk.

Vanaf de 1e minuut ging St. Anna vol in de aanval en was het voor iedereen billen knijpen. In de 11e minuut was het raak en viel de 0-1. St. Anna nam toen wat gas terug en hier maakte fc Harlingen goed gebruik van. Meike schoot van afstand de 1-1 binnen. Hierna ging het spel wat op en neer maar was St. Anna toch de betere en zo gingen we rusten met een 1-3 achterstand.

Na rust ging de tegenstander verder met scoren. De ene na de andere bal vloog in het net en al snel stond het 1-7.
De Harlinger meiden lieten het er niet bij zitten en gaven nog 1x keer gas, dit resulteerde in afstandschoten van Meike. 2-7 en 3-7. Daarna nam ze nog een prachtige corner die er door Mirte werd ingetikt en zo eindigde deze wedstrijd in een 4-7 nederlaag. Zo hadden ze nog wel even door willen spelen maar Daisy vond het genoeg en floot voor het einde.

Omdat het de week van de scheidsrechter was werd de scheidsrechter door de meiden in het zonnetje gezet. En zo was de nederlaag ook weer snel vergeten en kijken we weer vooruit. Aankomende zaterdag spelen de meiden een uitwedstrijd in Stiens.

Sponsoren