Webshop fc Harlingen
Laatste nieuws Heb je iets te melden of wil je een verslag sturen?
Klik hier voor meer informatie
27mei
Nieuw Plus Veld bij fc Harlingen

fc Harlingen is trots om aan te kondigen dat het… lees verder

27mei
fc Harlingen 1 strijdend ten onder maar handhaaft wel in de derde klasse

Afgelopen zondag reisde fc Harlingen 1 af naar Akkrum voor… lees verder

27mei
Steffen Hansma en Peter Outhuyse nemen afscheid van fc Harlingen

De selectie heeft zondag afscheid genomen van het trainersduo Steffen… lees verder

meer nieuws

Webshop fc Harlingen

Welkom op de officiële webshop van fc Harlingen! Naast een geweldig mooie team-outfit beschikt de fc Harlingen ook nog over een hele mooie kledinglijn. Deze kledinglijn die ook word uitgevoerd in de clubkleuren bestaat uit een ruim assortiment aan kleding, die zowel tijdens het sporten als in de vrije tijd gedragen kunnen worden. De artikelen uit deze kledinglijn zijn in veel gevallen in alle maten voorradig op de club.

Bestellen gaat simpel! Stuur een mail naar: webshop@fc-harlingen.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Artikel
  • Maat

Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Heb je een vraag over artikelen of bestellingen? Neem dan ook contact via mail: webshop@fc-harlingen.nl

 

Trainingsjas

Oersterk en degelijk trainingsjas met een mooie pasvorm. Zit erg lekker tijdens het trainen, maar is ook als vrije tijd outfit zeer geschikt. Dit trainingsjasje kost 22,50 euro. Combineer je de trainingsjas met de trainingsbroek dan kost een complete outfit 45,00 euro.

Trainingsbroek

   

Nieuw zijn de slim fit trainingsbroeken. Een losse broek kost 22,50 euro maar combineer deze broek met de trainingsjas en je hebt een complete outfit voor 45,00 euro.

 

Trainingsshirt

Het trainingsshirt is een oersterk en zeer lekker zittend training T- shirt met korte mouw. Dit kan in de zomermaanden als trainingsoutfit worden gebruikt , maar ook in de koudere maanden is dit zeer geschikt om in te trainen door het onder een trainingsjas, hooded of trainingstop te dragen. Ook in je vrije tijd is dit natuurlijk een heel mooi en lekker shirt om te dragen. De prijs van dit mooie trainingsshirt bedraagt 20,00 euro.

 

Trainingsshort

Het trainingsshort is een lekker zittend korte uitvoering van de trainingsbroek. Ideaal voor degene die liever niet in een lange trainingsbroek traint, of voor de periode dat de temperatuur weer stijgt. Deze trainingsshort is natuurlijk ook uitermate geschikt als vrije tijd short. De prijs van de trainingsshort is 20,00 euro.

Trainingstop

De trainingstop is een zeer mooie trainingstrui met een ritssluiting. Als trainingsoutfit zeer geschikt om te dragen als het wat kouder word, maar kan ook als gewone trui worden gedragen. De trainingstop kost 27,50 euro.

 

Hooded

De Hooded is een lekker zittende jas/vest met capuchon. Deze is van een oersterke stof gemaakt en daardoor ideaal om in te trainen. Maar is ook zeer gewild om te dragen naar school of in de vrije tijd. Deze hooded kost 30,00 euro.

 

Muts

Voor de frissere dagen hebben we ook nog de zeer lekker zittende fc Harlingen muts. Deze mooie muts is verkrijgbaar voor slechts 6,00 euro. DE MUTS IS TIJDELIJK UITVERKOCHT!

 

Paraplu

Droog langs de lijn staan tijdens de wedstrijden en/of trainingen? Voor de natte dagen hebben we de grote originele fc Harlingen paraplu. Deze paraplu is verkrijgbaar voor 10,00 euro.

 

Bestellen, vragen of meer info? Mail naar: webshop@fc-harlingen.nl

  • Beheer, uitgifte en inkoop wedstrijdkleding;
  • Beheer, in/verkoop kledinglijn.
Sponsoren