Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt Oosterlittens

08-02-2024

Na twee uitwedstrijden op een rij speelt fc Harlingen 1 zondag eindelijk weer een thuiswedstrijd en wel tegen vv Oosterlittens. Beide ploegen nemen na dit seizoen afscheid van de huidige trainer.

Zo volgt Erik Katje Steffen Hansma op bij fc Harlingen en maakte vv Oosterlittens vorige week bekend dat trainer Andries de Vries de club na twee seizoenen verlaat en wordt opgevolgd door Frans à Nijeholt. Oosterlittens deelde zondag de punten met Akkrum en is fc Harlingen hierdoor op één punt genaderd op de ranglijst. Er is een grote middenmoot die dicht bij elkaar zit en dus zullen beide ploegen voor de volle buit willen gaan.

Eerder dit seizoen zette fc Harlingen de ploeg uit Oosterlittens redelijk eenvoudig aan de kant en werd er met 1-4 gewonnen. De ploeg uit Oosterlittens zal zich echter niet zomaar gewonnen geven en we gaan daarom uit van een sportieve strijd. Hoe deze strijd zich zal ontwikkelen kunt u zelf zien op ons sportpark Vierkantsdijk. De wedstrijd wordt gesponsord door Van der Meulen Speelgoed en de aftrap zondag is op het vertrouwde tijdstip van 14.00 uur.

 

Sponsoren