Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt Drachten maar het wordt ook een bijzondere dag voor JO9

22-09-2023

𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝘃𝗮𝗻𝗴𝘁 𝗗𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻
↳ 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘵𝘣𝘢𝘭𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘑𝘖9!

🏆 ❌
Nu de groepsfase van de bekercompetitie erop zit, barst komend weekend eindelijk de onderlinge competitie los. fc Harlingen is, ondanks de winst van afgelopen zondag, uitgeschakeld in het bekertoernooi. De tegenstander van aanstaande zondag, vv Drachten, werd eerste in hun groep en gaan door naar de knock-outfase.

fc Harlingen trapt dit competitie seizoen af met een thuiswedstrijd tegen vv Drachten. Het is niet de eerste ontmoeting tussen beide clubs, maar de laatste ontmoetingen dateren uit het seizoen 2017/2018.

📊 Daar waar fc Harlingen als kampioen promoveerde naar de 3e klasse bewandelden de Drachtsters de omgekeerde weg en degradeerden uit de 2e klasse. Voor fc Harlingen zal de doelstelling zijn om zich te handhaven in de derde klasse en de jongens zullen er alles aan doen dit voor elkaar te krijgen. De punten zondag in eigen huis houden, zou een mooi begin zijn. Of dat gaat lukken, weten we zondag, als het goed is, voor de klok van vier uur.

De spelertjes van JO9 zijn speciaal uitgenodigd voor een exclusieve “𝑴𝒆𝒆𝒕 & 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒕” met de spelers van het eerste elftal. Een unieke kans om achter de schermen te gluren, kennis te maken met de staf en alle spelers van het eerste elftal. En dat is nog niet alles! Vanaf 14.00 uur mogen ze samen met de grote spelers het veld oplopen als onderdeel van de line-up voor de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen Drachten 1. Hand in hand met hun helden betreden ze het veld, en laten we eerlijk zijn, dromen komen hier gewoon uit!

Iedereen is van harte welkom om dit prachtige moment te komen delen. Dus ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en alle andere supporters, kom langs, dan maken we er samen een onvergetelijke herinnering van!

Sponsoren