Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 tegen Trinitas

26-01-2024

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Akkrum van afgelopen zondag, waarbij de magistrale vrije trap van Remko Zandberg zelfs bij de redactie van de Leeuwarder Courant niet onopgemerkt bleef, gaat onze hoofdmacht komende zondag op bezoek bij Trinitas in Boijl. ( Zie hier de wereldgoal )

De laatste keer dat Trinitas speelde, was nog voor de winterstop. Vv Oerterp werd toen op eigen veld met 3-0 verslagen. Hierdoor staat Trinitas op de tiende plaats. Dient wel gezegd te worden dat ze nog twee wedstrijden moeten inhalen. fc Harlingen staat zesde op de ranglijst en passeerde – na de zege – Akkrum in de strijd om de periodetitel en is deze tweede periode nu lijstaanvoerder na drie wedstrijden. Dat laat zien dat de Harlingers met een mooie reeks bezig zijn. Wellicht kan deze komend weekend een vervolg krijgen.

Dus zondag de navigatie maar instellen en voor de mensen met een ouderwetse wegenkaart: gewoon koers zetten richting Wolvega, dan ben je al een heel eind op weg. De aftrap op Sportpark Boyl is om 14.00 uur.

 

PROGRAMMA ZONDAG 28 JANUARI

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – LSC 5

12.00 uur fc Harlingen 3 – Warga 3

 

UIT:

12.00 uur FC Burgum 1 – fc Harlingen 2

14.00 uur Trinitas 1 – fc Harlingen 1

Sponsoren