fc Harlingen Vrouwen 1 ontvangt de Zwaluwen
Laatste nieuws Heb je iets te melden of wil je een verslag sturen?
Klik hier voor meer informatie
27feb
Fc Harlingen Voetbalplaatsjesspaaractie: Spaar je Eigen Voetbalheld of Heldin!

Spaar nu je eigen voetbalheld of heldin in het exclusieve… lees verder

26feb
VR1 verliest thuiswedstrijd maar voor Jana komt een droom uit!

  Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen! Pupil van de… lees verder

22feb
fc Harlingen Vrouwen 1 ontvangt de Zwaluwen

  Na twee afgelaste wedstrijden is het aanstaande zaterdag weer… lees verder

meer nieuws

fc Harlingen Vrouwen 1 ontvangt de Zwaluwen

 

Na twee afgelaste wedstrijden is het aanstaande zaterdag weer tijd voor een thuiswedstrijd. De Vrouwen 1 nemen het op tegen de Vrouwen 2 van de Leeuwarder Zwaluwen en Pupil van de Week Jana Faggouss mag om 14 uur aftrappen.

 

Jana is keepster bij de MO11-1 en is altijd vrolijk! Het is echt een familie meisje met een lieve persoonlijkheid maar met 4 broers staat ze ook sterk in haar schoenen! Ze is ontzettend lenig en sportief en haar hobby’s zijn voetbal, turnen en winkelen. Voordat ze mag aftrappen krijgt ze een klein inkijkje bij de Vrouwen 1 van fc Harlingen en mag ze o.a. aanschuiven bij de teamlunch. Geen hamburgers en pizza’s waar Jana zo van houdt maar wel met vers fruit gesponsord door supermarkt Plus Lunenborg. Jana heeft er zin in en hopelijk het publiek ook! Iedereen is van harte welkom! De wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

 

 

Wedstrijdsponsor ➠ Koornstra Wadgarnalen

 

 

 

 

Balsponsor ➠ Teerling Kokkels V.O.F.

 

 

 

 

              ⤥ FOLLOW FOR MORE ⤦

fc Harlingen op bezoek bij Renado

Bijna iedereen kent die uitdrukking wel. Zou dat zondag ook van toepassing zijn op de wedstrijd tussen Renado en fc Harlingen? Tot tweemaal toe werd deze wedstrijd afgelast vanwege een onbespeelbaar veld. De weersomstandigheden voor de komende dagen zien er redelijk goed uit, dus zou er zondag wel eens gevoetbald kunnen worden in St Nicolaasga: de thuisbasis van Renado.

‘Driemaal is scheepsrecht!’

Renado boekte na de winterstop twee zeges, haalde hiermee zes punten in de laatste vier wedstrijden en staat op een keurige vierde plaats. Topscorer bij de St. Nyksters is Martijn v/d Heide: hij maakte er dit seizoen al elf. Hij wordt hiermee op de voet gevolgd door Remko Zandberg die bij fc Harlingen dit seizoen al negen keer raak schoot en met een volgend doelpunt het totaal van zeventig doelpunten heeft bereikt. Na de goede tweede helft van vorige week en de sterke wedstrijd tegen Drachten de week ervoor zal het met het zelfvertrouwen van de jongens wel goed zitten. Iedereen is weer van harte welkom om als twaalfde man te figureren op sportpark Renado in St. Nicolaasga. De aftrap is zondag om 14.00 uur.

Zondag 18 februari
THUIS:

09.45 uur fc Harlingen 3 – Friesland 4
11.45 uur fc Harlingen 2 – Terschelling 2

UIT:

14.00 uur Renado 1 – fc Harlingen 1

fc Harlingen ontvangt Oosterlittens

Na twee uitwedstrijden op een rij speelt fc Harlingen 1 zondag eindelijk weer een thuiswedstrijd en wel tegen vv Oosterlittens. Beide ploegen nemen na dit seizoen afscheid van de huidige trainer.

Zo volgt Erik Katje Steffen Hansma op bij fc Harlingen en maakte vv Oosterlittens vorige week bekend dat trainer Andries de Vries de club na twee seizoenen verlaat en wordt opgevolgd door Frans à Nijeholt. Oosterlittens deelde zondag de punten met Akkrum en is fc Harlingen hierdoor op één punt genaderd op de ranglijst. Er is een grote middenmoot die dicht bij elkaar zit en dus zullen beide ploegen voor de volle buit willen gaan.

Eerder dit seizoen zette fc Harlingen de ploeg uit Oosterlittens redelijk eenvoudig aan de kant en werd er met 1-4 gewonnen. De ploeg uit Oosterlittens zal zich echter niet zomaar gewonnen geven en we gaan daarom uit van een sportieve strijd. Hoe deze strijd zich zal ontwikkelen kunt u zelf zien op ons sportpark Vierkantsdijk. De wedstrijd wordt gesponsord door Van der Meulen Speelgoed en de aftrap zondag is op het vertrouwde tijdstip van 14.00 uur.

 

fc Harlingen 1 naar koploper Drachten

Zondag speelt fc Harlingen 1 haar tweede uitwedstrijd op een rij. Gelukkig iets minder ver rijden dan vorige week, want toen kwamen spelers, staf en supporters na een rit van ruim tachtig kilometer aan op Sportpark Boijl waar Trinitas gehuisvest is. fc Harlingen kampte met zieken en geblesseerden en is er niet in geslaagd om punten te pakken. In een van Harlinger zijde teleurstellende wedstrijd pakte de Trinitas uiteindelijk de 2-1 verdiende winst.

‘TITELKANDIDAAT’

Zondag wacht in Drachten de return tegen de koploper. De Drachtsters draaien een goed seizoen en verzekerden zich al van play-offs om promotie door de winst in de eerste periode. Drachten is echter ook een titelkandidaat en zal voor het kampioenschap willen gaan. Om de ploeg te verslaan, zal fc Harlingen beter voor de dag moeten komen dan vorige week. De thuisploeg is namelijk nog altijd ongeslagen en krijgt ook weinig doelpunten tegen. De allereerste speelronde troffen beide ploegen elkaar in Harlingen en was er sprake van een boeiende wedstrijd, waarin fc Harlingen razendsnel op voorsprong kwam, maar de Drachtsters in het laatste kwartier het verschil konden maken. De doelstelling van fc Harlingen voor dit seizoen is handhaving in de derde klasse veiligstellen. Daarin zijn we al een eindje op weg, maar er zijn nog wel punten nodig om dit doel te realiseren. Als fc Harlingen met dezelfde instelling als in die eerste wedstrijd het veld in stapt, dan kan er wel eens een verrassend resultaat worden behaald. De aftrap van de wedstrijd op Sportpark De Peppel in Drachten is zondag om 14.00 uur.

Programma zondag 4 februari:
THUIS:

09.45 uur fc Harlingen 3 – Nicator 2
11.45 uur fc Harlingen 2 – Terschelling 2
14.00 uur fc Harlingen 4 – Irnsum 2

UIT:

14.00 uur Drachten 1 – fc Harlingen 1

 

Follow for more

fc Harlingen 1 tegen Trinitas

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Akkrum van afgelopen zondag, waarbij de magistrale vrije trap van Remko Zandberg zelfs bij de redactie van de Leeuwarder Courant niet onopgemerkt bleef, gaat onze hoofdmacht komende zondag op bezoek bij Trinitas in Boijl. ( Zie hier de wereldgoal )

De laatste keer dat Trinitas speelde, was nog voor de winterstop. Vv Oerterp werd toen op eigen veld met 3-0 verslagen. Hierdoor staat Trinitas op de tiende plaats. Dient wel gezegd te worden dat ze nog twee wedstrijden moeten inhalen. fc Harlingen staat zesde op de ranglijst en passeerde – na de zege – Akkrum in de strijd om de periodetitel en is deze tweede periode nu lijstaanvoerder na drie wedstrijden. Dat laat zien dat de Harlingers met een mooie reeks bezig zijn. Wellicht kan deze komend weekend een vervolg krijgen.

Dus zondag de navigatie maar instellen en voor de mensen met een ouderwetse wegenkaart: gewoon koers zetten richting Wolvega, dan ben je al een heel eind op weg. De aftrap op Sportpark Boyl is om 14.00 uur.

 

PROGRAMMA ZONDAG 28 JANUARI

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – LSC 5

12.00 uur fc Harlingen 3 – Warga 3

 

UIT:

12.00 uur FC Burgum 1 – fc Harlingen 2

14.00 uur Trinitas 1 – fc Harlingen 1

Sponsoren