Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Finale ronde Wintercompetitie

04-02-2019

Finale ronde Onderlinge Wintercompetitie

Afgelopen zaterdag werd de allerlaatste ronde van de onderlinge wintercompetitie gespeeld. Een competitie die jaren terug is opgericht om de jeugdleden in beweging te houden tijdens de winterstop. En elk jaar is het weer een spannende ontknoping.

De jeugdleden van JO8, JO10, JO11, JO13 en MO13 hebben in totaal 5 rondes gespeeld waarvan 3 in de Waddenhal en 2 op eigen kunstveld.  De teams werden elke ronde op een zo gelijkwaardig mogelijke sterkte ingedeeld en spelers/speelsters speelden per ronde om de dagprijs. Maar elke speler speelde ook voor zijn of haar eigen klassement omdat de behaalde punten van de spelers per ronde bij elkaar op werden geteld. De uitslagen van deze finale ronde lagen erg dicht bij elkaar en dit resulteerde bij de groep van JO8 en JO10 zelfs tot een gedeelde eerste plaats.

Foto’s van de finale dag zie je hier 

Nadat organisator Jan Helvrich alle punten bij elkaar opgeteld had kon er tot de prijsuitreiking over worden gegaan. De winnaars van de onderlinge Wintercompetitie 2018/2019 zijn:

In de categorie JO8 en JO10: Roos Kuperus 1e, Luuk Smit 2e en Jesper Teerling 3e.

In de categorie JO11: Sven van der Mei 1e, Viggo Zijlstra 2e en Julian Keizer 3e.

In de categorie JO13: Michel Vaarkamp 1e, Finn Janssen 2e en Sil Kuperus 3e.

In de categorie MO13: Meike Homminga 1e, Rixt den Breejen 2e en Anouk van der Meijden 3e.

Natuurlijk kan deze wintercompetitie niet zonder vrijwilligers. Jan Helvrich, Age Tichelaar, Ricardo Wijbenga, Aaron Bouwhuis, Youri Bouma, Remco Zandberg, Klaas Schoot, Tracy Helvrich, leiders en trainers, ze stonden er elke ronde weer. Ontzettend bedankt voor alle bijdragen die jullie geleverd hebben!

 

Sponsoren