Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen maakt zich klaar voor de 46e editie van het Jan Helvrich Jeugdtoernooi

06-05-2024

Het is bijna weer zover. Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi. Een voetbaltoernooi voor spelers en speelsters in de leeftijdscategorieën Onder 8 jaar t/m Onder 19 jaar (jongens) en Onder 17 jaar (meisjes). Met meer dan 65 deelnemende teams geldt het toernooi als één van de grootste jeugdtoernooien van de regio. Maar niet alleen is het een van de grootste toernooien, het is ook een van de leukste toernooien. Een toernooi met alleen maar winnaars.

Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi wordt op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei voor de 46ste keer georganiseerd door fc Harlingen. Eerdere edities van het toernooi werden in het verleden georganiseerd onder de naam ‘Paul Bolte’ jeugdtoernooi, Robur jeugdtoernooi en fc Harlingen jeugdtoernooi. Sinds vorig jaar draagt het de naam Jan Helvrich toernooi. Jan was jarenlang de drijvende kracht achter de organisatie van het jeugdtoernooi. En ook al is de naam van het toernooi veranderd, dat geldt niet voor de wijze waarop het toernooi wordt georganiseerd, het moet een leuk en gezellig toernooi zijn voor iedereen.

VAN DER MEULEN HOOFDSPONSOR JAN HELVRICH JEUGDTOERNOOI!

De toernooicommissie van het Jan Helvrich is verheugd te kunnen mededelen dat trouwe sponsor van fc Harlingen Van der Meulen speelgoed, hoofdsponsor wordt van het Jan Helvrich toernooi. Hiermee geeft van der Meulen Speelgoed verdere invulling aan hun betrokkenheid bij fc Harlingen en maken zij het mede mogelijk dat donderdag 9 mei a.s. bijna 1000 voetballers een geweldig toernooi kunnen gaan beleven. Wij danken van der Meulen voor het vertrouwen en hun belangrijke bijdrage aan ons jeugdtoernooi! 💪

OVERIGE SPONSOREN JAN HELVRICH JEUGDTOERNOOI 2024
De toernooicommissie van het Jan Helvrich Jeugdtoernooi is enorm trots dat er ook dit jaar weer vele sponsoren het Jan Helvrich Jeugdtoernooi steunen! 𝙁𝘼𝙉𝙏𝘼𝙎𝙏𝙄𝙎𝘾𝙃!

Namens de toernooicommissie van het Jan Helvrich Jeugdtoernooi: ontzettend bedankt voor deze belangrijke bijdrage!💙

Donderdag 9 mei

Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi wordt dus gespeeld op donderdag 9 mei op de velden van fc Harlingen op sportpark Vierkantsdijk. Er worden ruim 150 wedstrijden gespeeld. Vanaf 9.00 uur klinkt het startschot en rond 17:30 uur zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden. Kortom een hele dag voetbalplezier bij fc Harlingen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere activiteiten zoals een springkussen. Publiek is van harte welkom!

KLIK HIER –> programmaboekje 2024

Deze en nog vele andere vrijwilligers staan ook dit jaar weer voor iedereen klaar!

Volg ons voor meer nieuws via:

Sponsoren