Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voorbeschouwing VR1 met Pupil van de Week; Roos Kuperus

24-10-2018

Voorbeschouwing VR1 met Pupil van de Week; Roos Kuperus

Zaterdag spelen de dames van fc Harlingen thuis tegen een oude bekende; St. Annaparochie VR2. Vorig seizoen verloren de dames van fc Harlingen met 4-3 in St. Annaparochie. De wedstrijd ging toen gelijk op alleen bleven de punten in St. Annaparochie en vertrokken de dames van fc Harlingen met lege handen terug naar Harlingen.

De return verliep anders dan verwacht. De dames van fc Harlingen wilden revanche en de 3 punten in Harlingen houden. En dat lukte ze! En hoe! De dames van fc Harlingen wisten de wedstrijd met 7-1 te winnen in eigen huis.
Op dit moment staan de dames van St. Annaparochie laatste met 0 punten uit 2 wedstrijden en de dames van Harlingen staan 8ste met 3 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd begint om 14.00 uur bij fc Harlingen. Roos Kuperus is tijdens deze wedstrijd de Pupil van de Week en zij stelt zich even voor:

Hoi! Ik ben Roos Kuperus, ik ben 9 jaar en ik voetbal bij de JO10 van fc Harlingen. Mijn broers Jens en Sil voetballen ook bij fc Harlingen. Mijn favoriete club is natuurlijk Ajax, gewoon de beste! Onze trainingen zijn super leuk, met Siep, Youri, Ricardo en Jessica. Ik vind het leuk om Pupil van de Week te zijn bij Vrouwen 1, want mijn trainer Jessica voetbalt daar ook bij. Succes met de wedstrijdâš˝

Sponsoren