Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt Olyphia en Pupil van de Week Friso Hobma trapt af!

05-10-2023

Naast een aantal oude bekenden, treft onze hoofdmacht dit seizoen ook een aantal onbekende ploegen. Eentje daarvan komt a.s. zondag op bezoek op sportpark Vierkantsdijk en dat is Olyphia. Olyphia heeft als thuisbasis Noordwolde en reist voor het eerst in de historie af naar de havenstad.

Daar waar fc Harlingen kampioen werd in 4B, vierde de ploeg uit Noordwolde het kampioenschap in 4A. Na de zege op Akkrum van afgelopen week heeft Olyphia net als fc Harlingen drie punten en kent dus een prima start van het seizoen.
fc Harlingen speelde tegen Drachten een goede wedstrijd en zette afgelopen weekend Oosterlittens eenvoudig opzij.

Men zal deze lijn door willen trekken door tegen Olyphia de eerste thuiszege van het seizoen te boeken. De ploeg uit Noordwolde zal daarentegen niet dat hele eind reizen om met lege handen terug te keren en het fc Harlingen moeilijk willen maken. Wie wil weten hoe dit afloopt, is zondag van harte welkom. Balsponsor deze wedstrijd is Schilderspecialist R. de Jong

De aftrap is als vanouds om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Friso Hobma.

Pupil van de Week

Friso Hobma is 9 jaar en zit op Het Klaverblad in Leeuwarden. Sinds mei 2020 zit hij op voetbal en dit seizoen is hij middenvelder bij de JO11-1. Zijn favoriete trainer is Thewis Hobma en zijn favoriete speler is zijn broertje Abe die sinds twee weken ook op voetbal zit. Friso: “Het is gezellig met het team. En wij winnen veel wedstrijden omdat wij fanatiek en goed voetballen“. Op de vraag of Friso verder nog wat kwijt wil zegt hij: ‘fc Harlingen is de beste club ooit!’ Tja, daar geven we Friso natuurlijk geen ongelijk in!

Sponsoren