Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Oerterp en Mylan trapt af!

09-11-2023

Na de mooie overwinning tegen DTD van afgelopen week wacht zondag de thuiswedstrijd tegen Oerterp. Het verschil tussen beide ploegen is slechts twee punten in het voordeel van Oerterp.
De onderlinge verschillen zijn sowieso klein, want tussen de nummers vier en dertien zitten überhaupt maar vijf punten, dus beide ploegen zouden met een overwinning weer iets omhoog kunnen in de stand. Oerterp pakte vier punten in de laatste drie wedstrijden en zou bij winst de aansluiting kunnen houden met de subtop. fc Harlingen wist thuis nog geen punten te pakken, maar laat de laatste weken goed voetbal zien en creëert ook kansen. Als men dit vol blijft houden, dan is de eerste thuiszege slechts een kwestie van tijd. Wedstrijdsponsor is Muta Sport en de aftrap zondag om 14.00 uur wordt verricht door Pupil van de Week Mylan Smeyers.

Pupil van de Week
Ik ben 9 jaar oud en zit in groep 6 op het Wad. Ik voetbal bij fc Harlingen sinds september bij de JO11-1 en sta meestal spits. Mijn favoriete club is Feyenoord. Mijn favoriete speler is Pele. Mijn favoriete speler bij fc Harlingen is Jurre Mulder en mijn favoriete trainer is Jitze Mulder. Mijn lievelingseten is macaroni. Ik vind het spannend om zondag pupil van de week te zijn maar heb er wel ontzettend veel zin in!

Zondag 12 november
THUIS:
12.00 uur fc Harlingen 2 – GSAVV Forward 8
14.00 uur fc Harlingen 1 – Oerterp 1
UIT:
10.30 uur Oosterlittens 4 – fc Harlingen 3
11.30 uur Oosterlittens 3 – fc Harlingen 4

 

Sponsoren