Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Friesland en Pupil vd Week Järvi Koornstra trapt af!

24-10-2023

Na een zondag zonder voetbal op ons mooie sportpark zal de bal zondag weer rollen. In het voorprogramma trapt het tweede om 12 uur af tegen Akkrum, waarna in het hoofdprogramma onze hoofdmacht het opneemt tegen LVV Friesland.

Nog niks verloren
De Leeuwarders plaatsten zich afgelopen zondag voor de tweede knock-outronde in de bekercompetitie na een 5-2 overwinning in en tegen Oldemarkt. In de onderlinge competitie werden er al zes punten behaald en daardoor vinden we de Leeuwarders terug op een zesde plaats. fc Harlingen zakte na de goed start iets weg. Tegen Oosterlittens werd gewonnen, maar daarna had fc Harlingen het moeilijk tegen Olyphia en Gorredijk en staan ze met drie punten op de twaalfde plaats. Er zijn echter nog veel wedstrijden te spelen, dus er is nog niks verloren.

fc Harlingen had afgelopen weekend vrij. Het voordeel daarvan is dan wel weer dat de spelers die last hadden van blessures wat langer de tijd kregen om te herstellen. Nu maar hopen dat iedereen weer wedstrijdfit is en er een mooi resultaat kan worden behaald.

Wedstrijdsponsor is Camping De Zeehoeve. De aftrap zondag op sportpark Vierkantsdijk is als vanouds om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Järvi Koornstra.

PUPIL VAN DE WEEK
Pupil van de Week Järvi Koornstra is 9 jaar en zit op de Prins Johan Friso school. Järvi zijn broer, Finn, voetbalde al bij fc Harlingen en in oktober 2019 is Järvi ook bij fc Harlingen begonnen. Momenteel staat hij zijn mannetje in het goal en is hij keeper bij de JO11-1. Met trainers Jitze, Ronald, Thewis en zijn mama als leidster is het altijd een feestje. En of je nu wint of verliest, Järvi kan overal een feestje van maken (weten we uit betrouwbare bron 😉). Net als zijn broer spelen ook neef Nick en zus Mila bij fc Harlingen. Järvi zijn favoriete clubs zijn SC Cambuur en Barcelona. Järvi staat dus het liefst op goal en zijn grote voorbeelden zijn Frenkie en Neuer. Järvi: “Ik krijg keeperstraining van Klaas Schoot en die is altijd lekker zwaar en hard werken maar daar leer je alleen maar van. En het leukste aan keepen vind ik, dat als iedereen al denkt aan een doelpunt, dat ik de bal nog nét tegen kan houden.”

Heel veel plezier Järvi!

 

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

 Volg ons op onze socials:

 Facebookpagina – Instagram pagina – X ( voormalig Twitter )

Sponsoren