Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Zeer warme trainingsweek waterrijk afgesloten

18-06-2021

Het was een zeer warme week afgelopen week maar bij fc Harlingen werd er “gewoon” doorgetraind. Door te denken in oplossingen en wetende dat de jeugd al lang genoeg stil heeft gestaan werden er door de trainers diverse waterrijke trainingen gegeven.

JO7 en JO8
Bij de allerjongste jeugdleden (JO7 en JO8) dribbelden de kinderen met bekertjes water heen en weer en het team die het eerst de lege fles weer vol had, had gewonnen. Daarna was het tijd voor flessenvoetbal. Probeer de gevulde water fles van een ander om te schieten en leeg te laten lopen. Nou daar waren deze jonge voetballertjes al aardig gedreven in.

 

Dennis dacht het er zijne van. Hij beschermt zijn fles op zijn eigen manier.

JO9, JO10, JO11, MO12
Ook bij de wat oudere teams (JO9, JO10 en JO11) was dit flessenvoetbal een populair spel. De trainsters Marleen Bergsma en Julia IJdema hadden voor de meiden van MO12 een estafette bedacht. En niet zomaar 1, nee een estafette waarbij kletsnatte kleren 1 voor 1 aangetrokken moest worden, naar de overkant dribbelen met een bal, en daar de natte kleding bij de ander aantrekken. Het team wat het eerst alles naar de overkant wist te brengen was de winnaar.

 

De trainers bleven zelf ook niet droog, daar zorgden de kinderen wel voor!

Met ijsjes voor iedereen werden de trainingen afgesloten. Op naar de komende week!

 

Sponsoren