Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Zaterdagavond Girls Night avond bij fc Harlingen

29-03-2023

Met zoveel meisjes en vrouwen op voetbal bij fc Harlingen dacht de Activiteiten Commissie, we gaan iets speciaals organiseren. Zaterdagavond wordt voor de allereerste keer een Playbackshow gehouden!

Voetbalclinics, vriendinnenmiddagen, carroussel meidentrainingen, spelochtenden, het is allemaal al verschillende keren voorbijgekomen bij fc Harlingen. Tijd voor iets nieuws!

De meisjesafdeling bij fc Harlingen bestaat uit 4(!) teams te weten: MO11, MO13, MO15 en een MO17. Hierdoor biedt fc Harlingen voetbal aan voor meisjes in elke leeftijd. Dit bevordert uiteraard het spelplezier en dit is duidelijk terug te zien in de trainingen en de wedstrijden. Trainsters Saskia, Audrey, Iris, Julia, Marleen, Emma, Deveny en Ingrid doen al zoveel voor de meisjesteams dus het werd tijd voor een gezellig avondje. En met de Vrouwen 1 en de Vrouwen 2 erbij wordt het een bomvolle Girls Night Out!

Van 17.00 – 19.00 uur is de kantine gereserveerd voor alleen vrouwelijk schoon. Een echte jury zal alle optredens beoordelen en uiteindelijk rolt er een winnaar uit de bus. Das natuurlijk hartstikke leuk om te winnen maar meedoen is deze avond belangrijker dan winnen. We gaan er een gezellige avond van maken! TO-BE-CONTINUED

EN NEE! HET IS GEEN 1-APRIL GRAP

Sponsoren