Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Winst in Langweer voor JO13-1

24-03-2019

ST sjo RVC/Langweer JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

Vroeg op, om 7:45 uur vertrokken we richting Langweer.

De wedstrijd begon met waarschijnlijk in ons achterhoofd dat deze tegenstander nog geen punten had en dat was te zien in de wedstrijd. We begonnen als een stelletje slappe dweilen. En dat was de draad door de hele wedstrijd heen. We waren op elke bal te laat en Langweer was gewoon feller dan ons. Heel even een klein flitsje van wat we soms wel doen en Niek Bijma kwam vrij voor de goal. Maar op het moment van schieten werd ie onderuit gehaald en de scheids floot voor een penalty. Onze penalty killer Nick ging achter de bal staan en nam een goede trap richting het zijnet maar de keeper had een schitterende redding in huis. Even later een corner voor Harlingen waar Nick achteraf zijn gemiste penalty goed maakte en de 0-1 via de tegenstander erin schoot. Het was echt een hele slechte wedstrijd en we bleven de ballen maar blind wegschieten.

In de tweede helft hadden we kansen om de wedstrijd sneller naar ons hand te zetten maar er gingen kansen van Jort en Niek Bijma helaas verloren waardoor het spannend bleef. Eindelijk was daar een goede pass op wie anders dan onze Jort die op snelheid alleen richting de keeper snelt en de verlossende 0-2 binnenschiet. Dit werd tevens de eindstand.

Jongens, wij als trotse leiders zijn blij met de 3 punten maar niet op deze manier! Gauw vergeten en volgende week weer eens doen wat we beter kunnen en dat is voetballen.

Op naar volgende week, was geschreven een trotse leider

Sponsoren