Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Wij doen mee met de Grote Clubactie!

24-09-2023

De Grote Clubactie is losgebarsten en wij doen mee! Waarom? Om extra inkomsten op te halen voor onze club. Samen met de JO10, JO11, JO12, JO13, MO11 en MO13 zetten we de schouders eronder!

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De gehele opbrengst wordt besteed aan onze jeugdafdeling. Denk aan trainingsmaterialen, het organiseren van clinics en nieuwe materialen/benodigdheden. Onze (jeugd)leden van bovengenoemde teams gaan de loten verkopen. Je kunt via onderstaande link ook loten kopen:

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Van klop-klop naar WhatsApp en TikTok
Denk je aan de Grote Clubactie, dan denk je aan de charme van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. En ja, die verkopertjes bellen straks weer aan! Maar ook via de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone heb je ook zo een lot gekocht! Probeer het hieronder maar eens!
Scan QR code ↴

Hoogst uitkerende loterij
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van €100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

We gaan er met z’n allen voor!

Sponsoren