Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Weinig kansen voor MO13-1

28-10-2018

Gistermorgen om 10 uur begon de wedstrijd van MO13 thuis tegen MKV MO13. We zijn nog maar oktober en nu al een returnwedstrijd. Doordat Bolsward en Zeerobben zich hebben teruggetrokken uit de competitie bleef er een hele kleine competitie over. Gelukkig heeft de KNVB zich hier over gebogen en heeft besloten om er en anderhalve competitie van te maken. De meiden van MO13 spelen dus 3x tegen elke tegenstander. De KNVB beslist of je 2x uit moet of 2x thuis speelt.

Gister dus thuis, zonder een aantal vakantiegangers. Maar de leiding beschikt over een grote selectie dus geen probleem om er 11 op te stellen. Er moest wel even gepuzzeld worden waar alle poppetjes vandaag moesten staan.
Na overleg werd besloten om de uitstekende keeper van vorige week opnieuw in het doel te zetten.

De eerste minuten waren even aftasten en MKV kwam er al snel door.  Gevaarlijk werden ze ook! Maar Kim hield haar hoofd koel en werkte met armen en voeten alles voor de doellijn weg. Na een kwartier spelen schiet MKV dan toch de 0-1 binnen. En 10 minuten later wordt het door een misverstand in de verdediging 0-2.

Na de limonade komen de meiden van fc Harlingen beter uit de startblokken en schiet Meike de 1-2 binnen. Vele kansen krijgen de meiden niet en MKV speelt beter en makkelijker. En zo krijgen we nog 2 goals om de oren. Een wedstrijd waarin we onze vaste speelsters toch wel misten. Gelukkig is volgende week iedereen terug van vakantie maar kan de leiding zich dan weer buigen over een wisselprobleem. Een en al luxe!

Volgende week komt Franeker op bezoek, de wedstrijd zal beginnen om 11.00 uur bij fc Harlingen.

Sponsoren