Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Weer geen punten voor JO19-1

13-10-2019

Weer geen punten voor JO19-1

Harlingen 12-10-19, vandaag stond de 1e thuiswedstrijd op het programma van de JO19-1 mannen. En wel tegen de de koploper Workum JO19-1. De vorige 2 wedstrijden gingen een beetje kansloos verloren tegen Heerenveense Boys en Oude Haske. Maar na een week goed getraind te hebben gingen de mannen goed gemotiveerd de wedstrijd in welke onder leiding stond van W.J.Kimp.

Vanaf de aftrap zat er al veel meer rust in het spel van de Harlingers maar toch kwam Workum op een 1-0 voorsprong na niet goed inschatten van een diep gegeven bal.

Na deze 1-0 achterstand ging men gelijk op zoek naar de gelijkmaker en dat duurde niet lang. Jarno maakte de goed op gezette aanval af door de 1-1 in te tikken. Nu was het een kwestie van goed positioneel blijven voetballen echter dit kreeg geen goed gevolg. Door niet doortastend verdedigen werd de 1-2 gescoord en dit was tevens de ruststand.

Na de rust was men erop gebrand om de kleine achterstand weg te werken maar het pakte iets anders uit. Nadat fc Harlingen wel wat kansen kreeg om te 2-2 te maken liep het toch wat anders nadien. Eigenlijk binnen 10 minuten werd de wedstrijd uit handen gegeven. Niet goed meer vanuit de positie voetballen e.d. Resultaat? Een stand van 1-4.
Tja en dan gaan de kopjes wat hangen en is er van goed voetbal helemaal geen sprake meer. En kon de scheidsrechter na 90 minuten affluiten.

Meer foto’s van deze wedstrijd zie je hier

Helaas weer geen positief resultaat. Maar er zit heus wel wat progressie in deze ploeg dus de 1e punten van dit seizoen zullen ook wel eens komen. Misschien wel komende zaterdag 19 oktober. Dan spelen de mannen een inhaalwedstrijd thuis tegen Balk JO19-1. Aanvang 14:30 uur.

De Reporter.

Sponsoren