Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Weer geen punten voor fc Harlingen 1

15-04-2019

Weer geen punten voor fc Harlingen 1

HARLINGEN- Zondag stond voor fc Harlingen 1 de belangrijke wedstrijd tegen vv Oosterlittens op de agenda. Beide ploegen hadden de punten nodig. fc Harlingen om uit de gevarenzone te komen en de gasten in de strijd om het kampioenschap. Na negentig minuten stonden de havenstedelingen met lege handen.

Er waren kansjes aan beide kanten, maar balverlies op het middenveld leidde de 0-1 in. Ook kreeg fc Harlingen de nodige hoekschoppen te verwerken en dat lukte aardig, want achterin hield fc Harlingen stand. Een verdiende gelijkmaker bleef uit en dus werd er met 0-1 gerust.

Foto’s: D. Breidenbach

Na een uur spelen kreeg de spits van Oosterlittens alle ruimte om de 0-2 binnen te schieten. fc Harlingen kwam niet veel later terug in de wedstrijd nadat Martin van Andel werd neergelegd binnen de lijnen en Remko Zandberg de strafschop feilloos binnen schoot: 1-2. fc Harlingen probeerde het wel, maar het lukte niet. Tien minuten voor tijd liepen de gasten uit naar 1-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Foto’s: D. Breidenbach

Volgende week is fc Harlingen vrij. fc Harlingen speelt nog twee keer ‘uit’ en twee keer ‘thuis’. Op bevrijdingsdag staat er een thuiswedstrijd tegen Irnsum gepland. Daarna volgen: Terschelling uit, Boornbergum thuis en tot slot Warga uit.

 

Sponsoren