Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Weer even wennen voor fc Harlingen JO11-1

06-09-2022

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd alweer op de agenda voor de jongens van de JO11. Een aantal nieuwe spelers erbij en een andere opzet van spelen, nu 8 tegen 8 op een “groot” half veld was voor iedereen weer even wennen. Zeker na een hele tijd stil te hebben gestaan. Ook nieuw dit jaar voor ons, de uitslagen worden nu “echt” bijgehouden.

De tegenstander was Heerenveense Boys JO11-4. Ook zij hadden een aantal nieuwe spelers erbij, dus voor beide partijen een mooi moment om zo met elkaar te “oefenen”.

De jongens van fc Harlingen waren bijna compleet, 1 spelers was er niet. Dus we hadden een mooi team met 11 spelers. Met 3 spelers op de bank begonnen we om 10.00 uur aan de wedstrijd, Wiepke floot voor het begin van de wedstrijd.
In het begin waren beide teams goed aan elkaar gewaagd, aan beide kanten waren er een aantal kansen, maar na 18 minuten was het toch de tegenstander welke het goal wist te vinden en kort voor rust viel de tweede er ook in aan de verkeerde kant. Met een 0-2 achterstand gingen we de rust in.

Even een korte speech van trainer Youri en de jongens begonnen weer vol goede moed aan de tweede helft.

Al snel viel het derde doelpunt van Heerenveense Boys. Even de koppies omhoog jongens werd er vanuit de verdediging geroepen. Toch was het Harlingen welke een doelpunt wist te maken 1-3 en nog geen vijf minuten erna was het wederom Harlingen welke wist te scoren. Harlingen liet het hier niet bij zitten en wist ook nog de gelijkmaker te maken 3-3. Uiteindelijk wist de tegenstander de gelijkstand om te zetten naar een 3-4 stand, dit was tevens ook de uitslag.

Jongens jullie hebben goed gespeeld, volgende keer beter.
Volgende week hebben we een uitwedstrijd tegen SJO-DFC.
Tot dan!

Sponsoren