Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Weekendvooruitzicht senioren fc Harlingen

03-09-2021

Eindelijk! Het nieuwe voetbalseizoen voor de senioren staat op het punt van beginnen. Iedereen heeft hier zo naar uitgekeken, de spelers, staf en niet te vergeten de vaste supporters. Zowel de heren als de dames 1 spelen hun eerste bekerwedstrijd thuis op de Vierkantsdijk. Zaterdag bijten de Vrouwen 1 van fc Harlingen de spits af. En niet met zomaar een wedstrijd, nee nee, het is direct de stadsderby.

fc Harlingen Vrouwen 1
Het belooft een mooi bekerduel te worden tegen Zeerobben VR1. Met nagenoeg het team en staf als vorig jaar zijn de vrouwen al een paar weken hard aan het trainen. Ook zijn er al 2 oefenwedstijden gespeeld. In Sexbierum werd er gespeeld tegen AVC en vorige week speelden de Vrouwen tegen VV Beetgum. Beide tegenstanders waren een maatje te groot, maar dat is soms nodig was voor een nuttige voorbereiding. Zaterdag 4 september om 14.30 uur is de aftrap van het eerste bekerduel voor fc Harlingen VR1 en uiteraar is publiek van harte welkom!

fc Harlingen 1
Ook de heren van fc Harlingen 1 hebben een serie vriendschappelijke wedstrijden gespeeld en zullen zondag aftrappen voor de eerste bekerwedstrijd. fc Harlingen is ingedeeld bij: v.v. Dronrijp, RKO (Rutten) en vv Blauw Rood’20 (Bolsward). Hiervan zullen onze mannen twee uitwedstrijden spelen, maar de eerste van de serie van drie is zondag een thuiswedstrijd. Dan speelt fc Harlingen 1 op het eigen veld tegen vv Dronrijp. De Rypsters komen dit seizoen uit in de 3e klasse en beide teams zijn geen onbekenden van elkaar. De wedstrijd op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur en publiek is van harte welkom!

PROGRAMMA

Zaterdag 4 september, THUIS:
14.30 uur fc Harlingen VR1 – Zeerobben VR1 (beker)

Zondag 5 september, THUIS:
9.00 uur Blauw Rood 2 JM – fc Harlingen 5 (beker)
11.00 uur fc Harlingen 2 – v.v Dronrijp 2 (beker)
14.00 uur fc Harlingen 1 – v.v. Dronrijp 1 (beker)

Sponsoren