Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Week van de Scheidsrechter #scheidsbedankt

25-09-2023

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter. Hét jaarlijkse moment waarop we onze scheidsrechters, [en lijnrechters] massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor de sport. Want, ook al zou het eigenlijk heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van scheidsrechters [en lijnrechters] waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij allemaal voor hun sport doen is nog steeds op zijn plaats.

Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team… kortom, we hebben elkaar nodig! Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens de Week van de Scheidsrechter. Want het is niet altijd vanzelfsprekend dat een wedstrijd gespeeld kan worden, daar zijn diverse vrijwilligers voor nodig, waaronder de scheidsrechter en lijnrechter.

fc Harlingen mag zich verheugen op een klein maar ervaren scheidsrechterskorps dat zich wekelijks inzet om een wedstrijd te fluiten. Zij doen dat met en voor hun plezier. Daarnaast hebben we flink wat assistent-scheidsrechters langs de lijnen lopen die hun waardevolle bijdrage leveren en echt nodig zijn. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en hopelijk doet iedereen dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. Scheidsrechters verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

In de Week van de Scheidsrechter, van zaterdag 30 september t/m zondag 8 oktober 2023, staat fc Harlingen extra stil in de vorm van een versnapering voor allen die bij de arbitrage betrokken zijn. Uiteraard worden ook de voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om in Harlingen en landelijk ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Scheidsrechters bedankt!

Sponsoren