Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Wedstrijdverslag Wolvega JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

23-05-2022

Vandaag de laatste wedstrijd van deze competitie, uit naar Wolvega. En ook deze wedstrijd was het team niet compleet. Wesley, Viggo en Milan waren afwezig en hierdoor waren er weer gastspelers nodig. Dankzij Jesper, Brian en Nick zaten er toch 3 wissels op de bank. Fc Harlingen bungelt onderaan de middenmoot en heeft tot nu toe 3 wedstrijden weten te winnen. Het zou toch mooi zijn om vandaag winnend de competitie af te sluiten.

Om 12 uur werd er afgetrapt op een kurkdroog en hobbelig veld, dit was toch een teleurstelling want onze jongens spelen het liefst op kunstgras. In de 1e helft kreeg fc Harlingen gelijk een aantal kansen, Dominique schoot een paar keer op goal maar helaas bleef het 0-0. Wolvega kreeg ook kansen en hoewel de jongens hun uiterste best deden gingen we toch met een 2-0 achterstand de rust in.

Het publiek had net tijd om koffie te halen om vervolgens weer op tijd terug te zijn op het verst gelegen veld. Als een echt team bleven de jongens vechten voor iedere bal. Maar toch viel de 3-0…
Even later was het Jesper die er als een duveltje vandoor ging, hij zette goed door en maakte de 3-1. Uiteindelijk was het Wolvega die de 4-1 maakte uit een scrimmage voor het Harlinger doel. Zo eindigt JO14-1 op een 9e plaats in de competitie.

We nemen afscheid van spelers, die stoppen of elders gaan spelen. En heten nieuwe spelers welkom. Wat iedereen ook gaat doen, vanaf deze kant heel veel succes! En maak vooral plezier!

Tot volgend seizoen!
Ik ben er gewoon weer bij.

Sponsoren