Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Wedstrijdverslag geschreven door Jaymie

17-10-2018

Zaterdag 13 oktober; de wekker gaat al om kwart over 6. We hadden een wedstrijd tegen Langweer. David lag ondertussen nog lekker te pitten. Die was de wekker vergeten. Dat was niet zo erg. [grapje!] Maar gelukkig hadden we Sven van de E2 erbij. Dus we hadden genoeg spelers, maar geen wissel. In de auto kwamen we er achter dat we niet in Langweer moesten zijn, maar in Sint Nicolaasga. Rafael was in Langweer aan het zoeken, maar kon ons daar niet vinden. Als een speer naar Langweer, en 1 minuut voor de wedstrijd ook aanwezig op het veld!

We moesten tegen de nummer 3, en vorige keer tegen nummer 1. Toen verloren we met 10-0, en dat wilde we niet nog een keer. Dus achterin met 5 man sterk kwamen ze er moeilijker doorheen. Maar toch waren ze sterker als ons, maar we hielden goed stand en kregen toch ook nog kansen. Daniel had bijna een goal gemaakt. Helaas kwamen we in de 1e helft 3-0 achter te staan. Dat was helemaal niet zo erg. Iedereen deed zijn best.

De 2e helft ging eigenlijk nog beter, en we kregen zelfs nog meer kansen. We kwamen steeds vaker voor hun goal. Uiteindelijk kwam Thomas met een super mooi goal voor ons. De einduitslag was met 5-1 helemaal niet zo erg als vorige keer. Daarna hoefde we lekker niet te douchen, want we moesten in tenue nog op de foto.

Groeten Jaymie

Sponsoren