Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Wedstrijdverslag fc Harlingen MO13-1

18-11-2018

Op een koude maar mooie zaterdagmorgen ontvingen de meiden van MO13 voor de derde keer MKV.
MKV staat bovenaan en de eerdere ontmoetingen gingen verloren. De meiden gaan steeds beter voetballen en dus was er hoop. Met 3 wissels begon de wedstrijd.

De hoop vervloog snel want binnen 8 minuten keken de meiden tegen een 0-2 achterstand aan. Daarna herpakten ze zich en speelde het spel zich meer rond de middellijn af. Ze gaven niet op en er waren mooie combinaties te zien. Af en toe een kleine kans maar niemand vond het net. MKV deed dat wel met een kleine razendsnelle spits en zo gingen we rusten met een 0-4 achterstand.

De 2e helft liet een ander beeld zien, de meiden gingen helemaal los. Dat resulteerde in de eerste solo- actie van Meike, ze ramt hem vervolgens hoog in het goal. 1-4. Even later toch weer MKV die tegen scoort, maar 10 minuten later komt Meike met de volgende solo- actie en weer is de keeper kansloos. Hoewel de keeper van MKV heel goed staat te keepen hoort ze de schoten van Meike alleen maar. 2-5. Iedereen blijft goed knokken, en zo komt de bal weer bij Meike. Nog maar een solo-actie en hup 3-5. Ik vraag me nog steeds af wat er in haar ranja zat.

De 2e helft was duidelijk voor onze meiden, wat is het leuk om te zien hoe ze iedere week beter gaan spelen. Nog 2 wedstrijden te gaan en we gaan voor 6 punten want dat verdienen ze! Volgende week eerst naar Franeker.

Sponsoren