Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Walking Footballers bij fc Harlingen eindelijk weer van start

03-05-2021

FC HARLINGEN – Eindelijk mochten ze weer de ‘wei’ in, de voetballers van Walking Football Old Stars “Ouwe Seunen”. Onder bezielde leiding van Stijn Kooijman van Beweegteam Harlingen en stagiaire Esther Hartsema, fysiotherapeute in opleiding, werden woensdagmorgen de stramme spieren van de mannen weer even onder handen genomen.

Iedereen toonde zich blij dat het weer kon, het was al bijna een jaar geleden dat men op het veld stond. Al was de vaste trainer Patrick Oosting er nog niet, de groep werd fantastisch opgevangen door Stijn en Esther, waarbij Age Tichelaar hand en spandiensten verrichte. Achttien spelers waren op komen dagen. Door de corona maatregelen werden zij in verschillende groepen van vier of drie personen verdeeld. Het veld van fc Harlingen werd in vieren opgedeeld. Elk deel had een bepaalde activiteit en er werd na 15 minuten gewisseld. Na een uitgebreide warming-up, latje trap, estafette en de cooling down kon om 11.15 uur worden afgesloten.

Door de coronamaatregelen was dit een aangepaste training. Wel belangrijk om weer te starten want op 18 september staat er op Terschelling een toernooi te wachten en daar wil men natuurlijk een goed figuur slaan.
Iedereen van 60 jaar en ouder kan zich aansluiten bij de Walking Footballers. Training is elke woensdagmorgen vanaf 9.30 uur bij fc Harlingen. Voor meer informatie óf om mee te doen, neem contact op met Guus van Hurck via tel.nr: 06 51 77 02 58 of via mail: acvanhurck@gmail.com 

Sponsoren