Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Walking Football toernooi en Penalty bokaal tijdens het familieweekend 2022

28-06-2022

fc Harlingen heeft een grandioos weekend achter de rug! Drie dagen lang stond alles in het teken van sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid en mede door de hulp van de vele vrijwilligers werd het een weekend om niet te vergeten!

Wat was het gesellug!” “Alles was ook zo goed geregeld!” “Wat hef ik mij vermaakt!” “Geen wanklank gehoord en geen nee verkoop gehad” “Wat hebben we dit gemist.” “Wat fijn dat het weer kon.” “Dit is toch fantástisch!” Deze opmerkingen en nog veel meer positieve klanken kreeg de organisatie te horen. In 2019 werd het familieweekend voor de laatste keer gehouden en na 2 “familieweekend-loze” jaren had iedereen er weer ontzettend veel zin in! De Activiteiten Commissie was al maanden bezig met het programma en wilde dit jaar grootser uitpakken dan ooit. En dat is hun goed gelukt!

Walking Football toernooi en Penalty bokaal op vrijdagavond 24 juni 2022
Op vrijdagavond werd er onder grote belangstelling genoten van de voetbalkunsten van de Walking Footballers. De Harlinger Oldstars Ouwe Seunen hadden teams uitgenodigd om hieraan deel te nemen en teams van Middelsee, Cambuur en Alkmaarse Boys namen deze uitnodiging aan. Na de broodtafel werd er omgekleed en was het aan voorzitter Nico Beuker om het familieweekend te openen. Op kleine veldjes werd er 6×6 gespeeld en het ging er fanatiek aan toe! Streng maar rechtvaardige scheidsrechters moesten regelmatig fluiten want bij Walking Football mag men niet rennen en de bal mag ook niet hoger dan heuphoogte geschoten worden. Ook staat er niemand op goal. Na de wedstrijden werd er buiten aan de nieuwe picknicktafels nagezeten en onder het genot van een bittergarnituurtje en wat drinken was het de beurt aan zanger Wytze om de avond muzikaal af te sluiten.

De teams van het Walking Football Toernooi waren: De Alkmaarse Boys, Middelsee, Cambuur en Old Stars Ouwe Seunen.

Penalty bokaal
Tijdens het Walking Football toernooi werden er op een ander veld penalties geschoten. Aan keepers Pieter Wesseloo, Egbert-Jan Panbakker, Arwen Kuiper en Deveny van der Kooi de schone taak om het doel leeg te houden. Bij de jeugd waren er 5 winnaars, bij de senioren kon er maar 1 de winnaar zijn. René Metz moest zijn titel verdedigen maar het lukte hem niet om bij de laatste 5 te komen. Het was uiteindelijk Imro Schouwenaar die er met de prijs vandoor ging en Penaltykiller 2022 op zijn naam wist te schrijven.

Foto boven: Penalty winnaars Jeugd: Penalty winnaars in de categorien JO7-JO8, JO10-JO11, MO11, JO13, JO14-JO15 en MO15 waren Beaudine Hoppinga, Kyron Douwsma, Roos Roosjes, Jens Visser, Julian Keizer en Britt Bekema.

Foto onder: Penalty killer 2022: Imro Schouwenaar

Alle foto’s van de vrijdagavond zie je hier: KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S

Een weekend waarin alle vrijwilligers nog 1 keer alles wisten te geven. De schoonmakers, de op- en afbouwers, het kantinepersoneel, scheidsrechters, spelbegeleiders en alle overige vrijwilligers die spontaan een handje hielpen, ontzettend bedankt! En last but nog least de Activiteiten Commissie, zij verdienen een dikke pluim voor de enorme inzet die zij, samen met al die andere vrijwilligers, hebben getoond. Zonder al deze vrijwilligers kan een familieweekend niet bestaan!

Volg jij ons al via deze socials? Doen hoor! Zo mis je niks!

Sponsoren