Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Walking Football eindtoernooi bij fc Harlingen

23-06-2022

Vrijdagavond spelen de mannen van het Walking Football team een eindtoernooi bij fc Harlingen! Vanaf 18.30 nemen de teams van Alkmaarse Boys, Middelsee, Cambuur en fc Harlingen het tegen elkaar op.

De 60-plussers van het Old Stars “Ouwe Seunen” Walking Football team van fc Harlingen organiseren tijdens het familieweekend een slottoernooi. Na de broodtafel spelen de teams op kleine veldjes 6×6 en de wedstrijdjes duren een kwartier.

Bij Walking Football gaat het niet om het presteren maar om de sportiviteit. Toch zijn de spelers behoorlijk fanatiek en zij zullen het publiek laten zien dat ze ondanks hun leeftijd toch nog een aardig potje kunnen voetballen. Er gelden wel speciale regels, zo mag er niet gerend worden, de bal mag niet hoger dan heuphoogte gespeeld worden en er staat geen keeper op de goal.

Het toernooi zal ongeveer tot 20.30 uur duren, daarna is er live muziek in de kantine van Wytze Hempenius. De entree is gratis en publiek is van harte welkom!

Meer informatie over het programma tijdens het familieweekend kun je HIER vinden

Geinteresseerd in Walking Football? Er wordt op woensdagmorgen vanaf 10.00 tot 11.00 uur getraind aan de Vierkantsdijk. Iedereen van 60 jaar en ouder kan zich hier bij aansluiten, ook dames. Meer informatie? Neem contact op met Guus van Hurck 0651770258

Volg onze socials voor het laatste nieuws en info

Sponsoren