Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vrouwen 1 van fc Harlingen: Nieuwe Kansen en Ambities voor het Seizoen

29-08-2023


FOTO: Vrouwen 1 van fc Harlingen klaar voor een nieuw seizoen vol uitdagingen en successen.

Nu de Vrouwen 1 al een week onderweg zijn met hun trainingen, zal de focus verschuiven naar verdere voorbereiding op de aankomende wedstrijden. Er zijn een paar veranderingen in de staf doorgevoerd en ook zijn er nieuwe speelsters bijgekomen. Hoofdtrainer Peter Outhuyse ziet veel potentie, vooral nu ze na hun kampioenschap moeten laten zien wat ze in de vierde klasse waard zijn.

De staf bestaat dit nieuwe seizoen uit hoofdtrainer Peter Outhuyse, bijgestaan door assistent-trainers Deveny v.d. Kooi en Dennis Bouma. Ronald Brandes vervult de rol van leider, en keepertrainer Klaas Schoot is ook weer nauw betrokken bij het team. Met een mix van ervaren speelsters en nieuwe aanwinsten, inclusief de doorstroming vanuit de MO17, heeft het team een jeugdige en dynamische samenstelling. Peter Outhuyse streeft ernaar om het maximale uit het team te halen en benadrukt het belang van een goede voorbereiding.

De eerste bekerwedstrijd staat gepland op maandagavond 4 september. De tegenstander is BMJ VR2 en de wedstrijd wordt gespeeld op sportpark vv Minnertsga, met aanvang om 20.00 uur. Een week later, op maandagavond 11 september, speelt VR1 een thuiswedstrijd tegen AVC. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. De vrouwen zijn vastberaden om hun beste beentje voor te zetten tijdens deze wedstrijden en een sterke start van het seizoen te maken.

Meer nieuws? Volg ons op onze socials:

 Facebookpagina – Instagram pagina – X ( voormalig Twitter )

Sponsoren