Vrouwen 1 van fc Harlingen namen het in Koudum op tegen Oeverzwaluwen

23-11-2021

Zaterdag speelden de vrouwen van fc Harlingen in Koudum tegen de Oeverzwaluwen. We waren gebrand om eindelijk weer eens de 3 punten te pakken. Het begon goed, binnen een paar minuten had fc Harlingen de 0-1 te pakken. Het was ook fc Harlingen die veel kansen had om er 0-2 en 0-3 van te maken. Maar wat bij fc Harlingen niet lukte, gebeurde bij de tegenstander wel. De spits van Oeverzwaluwen scoorde vanuit het niets. 1-1. Even later was het Oeverzwaluwen die op voorsprong kwam. Het was de hele wedstrijd stuivertje wisselen.

In de tweede helft kwam Harlingen goed terug en bleef het lang 3-3. We gaan toch niet weer gelijk spelen(?)! Nee want vlak voor het einde maakten de Oeverzwaluwen het winnende doelpunt. Voor Oeverzwaluwen was dit hun eerste overwinning ooit wat door hun uitvoerig gevierd werd. Aan de kant van fc Harlingen was er dikke teleurstelling, want voor ons was dit de eerste nederlaag van het seizoen. Deze wedstrijd gaan we snel vergeten en kijken uit naar zaterdag. Dan spelen we een thuiswedstrijd tegen Mulier.