Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vrouwen 1 sluiten top seizoen in stijl af!

19-06-2023

Afgelopen zondag 18 juni heeft de Vr1 in stijl met elkaar, onder het genot van een BBQ, afscheid genomen van een top seizoen. Een seizoen om nooit te vergeten. Van de 20 gespeelde wedstrijden, 17 gewonnen, 2 gelijk en maar 1 werd er verloren. In totaal werden er 53 punten gehaald, 86 doelpunten gescoord, en kregen we maar 22 tegen. Kortom een super seizoen!

Na de heerlijke BBQ werd de balans even opgemaakt en werden er wat prijsjes uitgereikt.
Keepster Arwen was van de 66 trainingen 64 keer aanwezig geweest! En omdat ze zo vaak de nul wist te houden kreeg ze de beker van de beste keeper van het seizoen uitgereikt. Meike kreeg een beker uitgereikt omdat ze topscorer was met maar liefst 28 doelpunten. Deze 2 bekers werden beschikbaar gesteld door Age Tichelaar.

Ook werd er deze avond afscheid genomen van een aantal belangrijke personen. Van Gwen bijvoorbeeld. Zij stopt vanwege haar studie in Groningen. Maar ook van Deveny. Ook zij stopt, maar we zien haar gelukkig volgend jaar terug als assistent trainer bij de Vr1. Deze twee toppers kregen hun eigen shirt, ingelijst in een schilderij aangeboden. En hopelijk krijgt dit een mooi plekje in hun huis.

 

Ook Marleen stopt als leidster. Zij kreeg een mooi boeket bloemen en een voetbal met alle namen van de speelsters en staf erop.
En niet te vergeten Roy. Na 4 jaar (assistent) trainer te zijn geweest, zet ook hij een punt achter zijn trainerschap. Hij kreeg uit handen van hoofdtrainer Peter Outhuyse een schilderij met een aantal foto’s erop, waarop hij zelf staat, terwijl hij aan het coachen was. En ook hij kreeg een voetbal met alle namen van de selectie erop.

 

Bovendien kregen alle dames en staf een lijstje met de foto erop dat ze kampioen zijn geworden. Deze foto’s werden aangeboden door Peter en Susan IJdema.

Het was mede door het mooie weer een zeer geslaagde middag/avond met heerlijk vlees en salades. Bij deze willen we met name Daisy bedanken voor het fluiten van de thuiswedstrijden en alle grensrechters die afgelopen jaar elke week weer langs de lijn stonden. En natuurlijk onze trouwe sponsors Riekele en Justin de Jong. Laten we hopen dat we volgend seizoen weer een top seizoen gaan beleven, met hopelijk weer zoveel supporters als afgelopen seizoen. Want ook jullie waren super belangrijk voor ons (bedankt)!

Komend weekend nog het altijd gezellige familie weekend en dan is het echt vakantie tijd. Op 21 augustus is onze 1e training weer en dan gaan we er weer volop tegenaan voor de handhaving in de 4e klas!

 

Sponsoren