Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vroeg uit de veren voor JO8

25-11-2018

Vroeg uit de veren voor JO8

De JO8 moest net als hun begeleiders vroeg uit de veren zaterdag. Sommige spelertjes hadden de slaap nog in hun ogen staan toen om kwart voor 8 de reis ingezet werd naar Minnertsga. Terwijl Bente, Luquenio, Jesper, Anne-Jeppe, Lucas, Almoetaz en Kyron druk bezig waren met de warming-up probeerden de begeleiders zich een beetje warm te houden met een bakje koffie, want het was ook waterkoud.

Om half 9 werd er afgetrapt. Beide teams hadden er zin in. Na elkaars verdediging getest te hebben scoorde fc  Harlingen de openingstreffer. In de eerste helft werd het 6-1 door Jesper, Kyron en Almoutaz.

vv Minnertsga begon goed aan de 2e helft en Bente moest geholpen door Luquenio, Anne-Jeppe en Lucas een paar goede aanvallen van vv Minnertsga tegenhouden. Ondanks de inzet wist Minnertsga ook het doel te vinden. Nadat er weer gescoord was klonk het eindsignaal en wat hebben ze het goed gedaan de 2e helft! 10-3 Mede door Lucas, Jesper en Almoutaz.

Volgende week speelt de JO8, nu de winterstop nadert, voor de laatste keer een thuiswedstrijd. Op zaterdag 1 december om 9 uur ontvangen ze dan LAC Frisia. Daarna staat er nog 1 uit wedstrijd op het programma.

Sponsoren