Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vrijdagavond 7×7 avond en zondag reist fc Harlingen 1 af naar Langweer, het programma van de senioren

14-10-2021

Vrijdagavond is het weer 7×7 avond bij de mannen van 35+ en 45+.
Hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed! Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Teams bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, nemen het op een half veld tegen elkaar op.
Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Vrijdagavond is het tijd voor de mannen van fc Harlingen 35+. Zij spelen thuis. fc Harlingen 45+ spelen hun wedstrijden bij Zeerobben.

Vrijdag 15 oktober
THUIS:
19.30 uur vv Blauw Rood’20 35+ – fc Harlingen 35+

20.00 uur fc Harlingen 35+ – Tzum 35+

21.00 uur fc Harlingen 35+ – Arum 35+

21.30 uur Mulier 35+ – fc Harlingen 35+

UIT:
Vanaf 20.00 uur spelen de mannen van fc Harlingen 45+ op Sportpark Oostersportpark te Harlingen tegen Zeerobben 45+, Foarut 45+, Beetgum 45+

 

Nadat fc Harlingen 1 afgelopen zondag met ruime cijfers van v.v. Nicator won kwam twee dagen later het bestuur van Nicator met het bericht naar buiten dat hun eerste elftal wordt teruggetrokken uit de competitie. Als reden geeft de club de desinteresse van een groot aantal spelers en de slechte conditionele staat van het ‘bij elkaar geraapte’ elftal. Jammer voor fc Harlingen, omdat de drie behaalde punten hierdoor waarschijnlijk worden weggestreept. Extra zuur is het voor Youri Bouma en Imro Schouwenaar die in deze wedstrijd een blessure opliepen en waarvan onzeker is of ze er zondag bij kunnen zijn.

Bij fc Harlingen 1 gaat de blik vooruit, want zondag reist het elftal van Steffen Hansma af naar één van de mooiste plekjes van Friesland: Langweer. Hier staat de uitwedstrijd tegen VV Langweer op het programma.
fc Harlingen heeft ondanks alles een goed gevoel over gehouden aan de afgelopen wedstrijden en zal dit gevoel vast willen houden. Langweer verloor vorige week nipt van Black Boys en zal tegen de havenstedelingen de eerste punten willen behalen. De eerste en enige officiële ontmoeting tussen beide teams was twee seizoenen geleden. Toen kwam Langweer in een emotioneel beladen wedstrijd als winnaar uit de bus. Wat dat betreft heeft fc Harlingen nog een sportief appeltje te schillen met de ploeg van de nieuwe trainer Rob Ton. De aftrap in Langweer is zondag om 14.30 uur.

 

Zondag 17 oktober:
THUIS:
09.45 uur fc Harlingen 2 – Terschelling 2

10.00 uur fc Harlingen 4 – Oosterlittens 4

11.45 uur fc Harlingen 5 – v.v. Dronrijp 2

UIT:
14.30 uur Langweer 1 – fc Harlingen 1

 

Sponsoren