Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voorzitter Sandra de Melker en secretaris Arjan Noordeloos nemen afscheid

16-08-2018

Enkele weken terug heeft Sandra de Melker aan het hoofdbestuur laten weten dat zij per direct stopt als voorzitter. Sandra heeft ongeveer een jaar deze functie vervuld, eerst interim en vanaf de algemene ledenvergadering van december 2017 officieel.

De reden voor haar vertrek omschrijft zij zelf als: “in verband met het feit dat ik een andere visie nastreef op het besturen van een voetbalvereniging en dit de nodige energie vergt, heb ik besloten per direct te stoppen in mijn rol als voorzitter”.

Wij betreuren deze stap, maar kunnen niets anders doen dan haar besluit te respecteren. Wij bedanken haar voor haar inzet.

Eind juni heeft ook Arjan Noordeloos te kennen gegeven per direct zijn taken als secretaris neer te leggen. Hij kon zich niet langer met teveel zaken binnen de club verenigen.

Sinds de fusie in 2014 heeft hij zich met volle overgave ingezet als secretaris.
Wij betreuren deze stap en bedanken Arjan voor zijn inzet voor de club.

De overige bestuursleden zullen de lopende zaken en de taken van beide personen, zo goed als mogelijk, tijdelijk overnemen.

Twee cruciale functies binnen het hoofdbestuur zijn nu niet meer bezet en wij roepen leden en andere betrokkenen met klem op om zichzelf kandidaat te stellen of andere personen aan te dragen voor deze functies.

Hoofdbestuur fc Harlingen

Sponsoren