Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voorlopige team indelingen VR en MO 2018-2019

22-06-2018

De afgelopen periode is er door een aantal vrijwilligers veel gesproken en nagedacht over de indeling van de dames en meisjes teams voor het komende voetbalseizoen. Mede door de inzet van al deze vrijwilligers is het weer gelukt om tot een zorgvuldig gekozen, voorlopige indeling te komen. De indelingen zijn in overleg met trainers en de TC gemaakt, waarbij ook is gekeken naar evaluaties van het afgelopen seizoen van trainers en leiders. Wij hebben geprobeerd een zo optimaal mogelijke indeling te maken voor onze jeugdspelers. Het streven is dat iedere speler, op zijn eigen niveau kan voetballen. Spelers moeten niet op hun tenen lopen om het niveau aan te kunnen. Aan de andere kant moeten spelers die wat verder zijn in hun ontwikkeling, wat meer uitdaging kunnen krijgen.

Elke indeling kent mee- en tegenvallers. Het is heel goed mogelijk dat een speler niet bij vrienden, klasgenoten of voormalig teamgenoten wordt ingedeeld. Ook is het mogelijk dat een speler in een lager team wordt ingedeeld dan dat hij of zij (of de ouders) had(den) verwacht/gehoopt. Uiteraard kan dit een teleurstelling zijn. De ouders spelen een belangrijke rol bij het verwerken van een eventuele teleurstelling. We kunnen ons goed voorstellen dat spelers (en ouders) soms teleurgesteld zijn, maar hopen toch dat iedereen weer plezier vindt in het nieuwe team.

De voorlopige indeling is uiteraard onder voorbehoud. Tot aan de start van het seizoen kunnen er nog spelers bij komen en/of vertrekken, waardoor mogelijk aanpassingen in deze indeling nodig kunnen zijn.

Inmiddels zijn bij de meeste teams jeugdtrainers gevonden. De komende periode gaan we voor elk team op zoek naar leiders. Wij hopen dat onze jeugd weer op voldoende ondersteuning mag rekenen. Het nieuwe seizoen start op 1 september 2018 met bekerwedstrijden. Bericht over de start van de trainingen volgt tijdig door de leiders/trainers.

Teamindeling VR en MO 2018-2019

Sponsoren