Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voorlopige team indelingen seizoen 2023-2024

11-06-2023

Voorlopige team indelingen seizoen 2023-2024

Het indelen is elk jaar een lastige taak. Toch is er de afgelopen periode door de jeugdcommissie via de trainers en leiders veel gesproken en nagedacht over de indeling van onze jeugdelftallen voor het komende voetbalseizoen. Mede door de inzet van al deze vrijwilligers is het gelukt om ook dit jaar tot een zorgvuldig gekozen, voorlopige indeling te komen.

Voor de één is voetbal een echte passie, voor de ander een gezellige teamsport met vrienden en vriendinnen. Wij willen graag spelers opleiden, zodat een team en zeker ook het individu leert voetballen. Een ieder moet zich op zijn of haar eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. De jeugdcommissie is zorgvuldig te werk gegaan door trainers en leiders informatie te vragen over niveau, ontwikkeling en motivatie van spelers.

Elke indeling kent mee- en tegenvallers. Het is heel goed mogelijk dat een speler niet bij vrienden, klasgenoten of voormalig teamgenoten wordt ingedeeld. Ook is het mogelijk dat een speler in een lager of ander team wordt ingedeeld dan dat hij of zij (of de ouders) had(den) verwacht/gehoopt. Uiteraard kan dit een teleurstelling zijn. Tevens zijn er een aantal teams waarvan er meerdere teams gemaakt gaan worden. Bij deze teams wordt de indeling op een later tijdstip én op basis van selectie gemaakt.
De ouders spelen een belangrijke rol bij het verwerken van een eventuele teleurstelling. We kunnen ons goed voorstellen dat spelers (en ouders) soms teleurgesteld zijn, maar hopen toch dat iedereen weer plezier vindt in het nieuwe team.

Bijzonder. Alle teams beschikken over deskundige én gediplomeerde trainers. En dat is – op zijn zachtst gezegd – buitengewoon bijzonder!

Nieuwe leden welkom!
Het afgelopen jaar hebben we weer vele nieuwe leden mogen verwelkomen bij fc Harlingen. We streven erna dat zoveel mogelijk leden kunnen genieten van voetballen bij onze mooie vereniging. Ken jij nog iemand die graag wil voetballen? Neem hem of haar een keer mee naar onze mooie club. Want hoe meer leden, hoe beter. Laat ze vooral contact met ons opnemen!

Het nieuwe seizoen start in augustus. Bericht over de start van de trainingen volgt later.

Vragen over de voorlopige teamindelingen
De ervaring heeft ons geleerd dat er na deze voorlopige indeling nog vragen kunnen zijn. Ook kan het zijn dat wij ondanks de controle een spelfout in een naam hebben (laten) staan of dat er een naam ontbreekt. In beide gevallen kun je dit alleen via het mailadres
jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl aan ons doorgeven.

Voorlopige Teamindeling-jeugd-seizoen 2023-2024

Sponsoren