Voorlopige team indelingen seizoen 2021-2022

15-06-2021

Voorlopige team indelingen seizoen 2021-2022

Het indelen is elk jaar een lastige taak. Dit jaar was het nog lastiger mede door het opzeggen van enkele leden en het missen van breedte binnen de diverse leeftijdsgroepen. Toch is er de afgelopen periode door de trainers en leiders veel gesproken en nagedacht over de indeling van onze jeugdelftallen voor het komende voetbalseizoen. Mede door de inzet van al deze vrijwilligers is het weer gelukt om ook dit jaar tot een zorgvuldig gekozen, voorlopige indeling te komen.

Voorlopig betekent dat deze nog kan wijzigen tot aan de start van het nieuwe seizoen. Deze indeling is dus ‘voorlopig’, omdat in de komende periode nog mutaties (aan- en/of afmeldingen) kunnen plaatsvinden die van invloed zijn op de samenstelling van teams. In het overzicht kunnen teams daarom qua aantallen een tekort aan spelers hebben of zelfs een overschot aan spelers. Ook kan dit betekenen dat teams alsnog van samenstelling kunnen wijzigen.

Uitgangspunt van fc Harlingen is dat ieder lid met veel plezier kan voetballen. Voor de één is voetbal een echte passie, voor de ander een gezellige teamsport met vrienden en vriendinnen.
Wij willen graag spelers opleiden, zodat een team en zeker ook het individu leert voetballen. Een ieder moet zich op zijn of haar eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. We zijn zorgvuldig te werk gegaan door trainers en leiders informatie te vragen over niveau, ontwikkeling en motivatie van spelers.

Elke indeling kent mee- en tegenvallers. Het is heel goed mogelijk dat een speler niet bij vrienden, klasgenoten of voormalig teamgenoten wordt ingedeeld. Ook is het mogelijk dat een speler in een lager of ander team wordt ingedeeld dan dat hij of zij (of de ouders) had(den) verwacht/gehoopt. Uiteraard kan dit een teleurstelling zijn. De ouders spelen een belangrijke rol bij het verwerken van een eventuele teleurstelling. We kunnen ons goed voorstellen dat spelers (en ouders) soms teleurgesteld zijn, maar hopen toch dat iedereen weer plezier vindt in het nieuwe team.

Wij zoeken nog trainer en leiders.
Bij een aantal teams staat nog (VACANT). Dat betekent dat wij nog op zoek zijn naar vrijwilligers die een actieve bijdrage willen leveren bij één van onze jeugdteams als leider of trainer. Interesse? Stuur dan een mail naar jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl   en informeer naar de mogelijkheden. Wij hopen dat onze jeugd weer op voldoende ondersteuning mag rekenen.

Nieuwe leden welkom?
Het afgelopen jaar hebben we weer vele nieuwe leden mogen verwelkomen bij fc Harlingen. We streven erna dat zoveel mogelijk leden kunnen genieten van voetballen bij onze mooie vereniging. Ken jij nog iemand die graag wil voetballen? Neem hem of haar een keer mee naar onze mooie club.  Want hoe meer leden, hoe beter. Laat ze vooral contact met ons opnemen!

Het nieuwe seizoen start eind augustus. Bericht over de start van de trainingen volgt later.

Vragen over de voorlopige teamindelingen
De ervaring heeft ons geleerd dat er na deze voorlopige indeling nog vragen kunnen zijn. Ook kan het zijn dat wij ondanks de controle een spelfout in een naam hebben laten staan of dat er een naam ontbreekt. In beide gevallen kun je dit alleen via het mailadres jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl aan ons doorgeven.

VOORLOPIGE Teamindeling jeugd seizoen 2021-2022