Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voorbereidingen voltooid, klaar voor de start?

02-08-2022

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn eigenlijk al direct na het vorige seizoen begonnen. Wat te denken van het maken van de nieuwe voorlopige indeling, het inleveren van de kleding en materiaal voor controle, het voorbereiden van de website op het nieuwe seizoen, het verwerken van de mutaties door de ledenadministraties, het schoonmaken van de kantine et cetera. Dus ook in de vakantiemaanden zijn onze vrijwilligers aan de slag om alles weer te regelen.

Op dinsdag 16 augustus beginnen de trainingen voor de selectie senioren weer. Het oefenprogramma is rond en op 23 augustus staat de eerste oefenwedstrijd in en tegen vv Beetgum op het programma. Daarna spelen de mannen op 28 augustus een oefenwedstrijd thuis tegen vv Akkrum en 2 dagen later, op 30 augustus wordt er thuis tegen AVC geoefend.
Zondag 4 september is de eerste poulewedstrijd in de bekerronde en vanaf zondag 25 september vangt de reguliere competitie aan!
πŸ”₯ π‹πžπ­’𝐬 𝐠𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝!
De startdatum voor de trainingen bij de JEUGDTEAMS is 15 augustus. Via je eigen leider(s)/trainer(s) wordt iedereen op de hoogte gebracht op welke dag en hoe laat er trainen is. Daarnaast houden we een ieder ook via de website en socials op de hoogte.
Sponsoren