Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voor fc Harlingen JO10-1 zit het erop, in Dronrijp werd de laatste wedstrijd gespeeld!

30-05-2022

De laatste competitiewedstrijd stond op de agenda voor de jongens van JO10-1. Een uitwedstrijd tegen SJO DFC JO10-2. Om 8 uur vertrokken we met het volledige team naar Dronrijp. Het was nog vroeg want er waren nog weinig mensen op het sportcomplex.

We begonnen weer met de welbekende warming-up. Na de warming-up werd de opstelling bekend gemaakt, de tegenstander had ook acht spelers dus om 9 uur werd er gestart met 7 tegen 7, zodat beide teams nog wel een wissel achter de hand hadden.

fc Harlingen begon goed aan de wedstrijd maar helaas was het de thuisploeg welke in de derde minuut al het goal wist te vinden en net voor de time-out werd de stand op 2-0 gebracht. Tijdens de time-out werd er gewisseld en even een korte bespreking. fc Harlingen had een aantal kansen maar deze gingen net naast of de keeper wist te pakken. Met een achterstand van 4-0 gingen we de rust in.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft, lange tijd werden er geen doelpunten gemaakt maar door beide teams werd er toch leuk gespeeld, toch werd de stand op 5-0 gebracht. Tijdens de laatste time-out van de wedstrijd werden de jongens nog even goed toegesproken en dat leverde toch snel een doelpuntje op voor fc Harlingen, 5-1. Dit was even goed voor het zelfvertrouwen voor het team. 8 minuten voor tijd werd de keeper nog gewisseld en kreeg hij ook nog speelminuten in de spits. Jongens jullie hebben goed je best gedaan, er zat vandaag weer voetbal in!

Het seizoen zit er op, nog een paar weekjes doortrainen, het familieweekend vieren en dan lekker genieten van jullie welverdiende vakantie.

 

Volg onze socials en blijf als 1e op de hoogte van het laatste nieuws!

Sponsoren