Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voor fc Harlingen 1 een kampioenswedstrijd in Warga???

20-04-2023

Met nog drie wedstrijden te gaan en een voorsprong van negen punten op De Sweach reist de hoofdmacht van fc Harlingen zondag af naar Warga voor wat misschien wel de kampioenswedstrijd gaat worden. De Harlingers hebben aan één punt genoeg om het kampioenschap officieel veilig te stellen.

Onmogelijk is dat zeker niet, want fc Harlingen behaalde dit seizoen goede resultaten. Op eigen veld zijn ze nog altijd ongeslagen en slechts eenmaal stond men met lege handen, dus alle hoop op een goede afloop.

In de eerdere ontmoeting van beide ploegen dit seizoen boekte fc Harlingen een ruime zege tegen Warga. Een zeldzaamheid, want Warga is een geduchte tegenstander waar fc Harlingen het in het verleden vaak moeilijk tegen had. Bovendien heeft Warga ook nog een paar punten nodig om zich te verzekeren van handhaving in de vierde klasse. Zij zullen de punten dus zeker niet cadeau geven. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.

Natuurlijk hopen we dat er zoveel mogelijk mensen meegaan om onze jongens aan te moedigen. Het kon wel eens druk worden in Warga, want in het voorprogramma speelt om 10.30 uur Warga 3 tegen fc Harlingen 4. De beide hoofdmachten kruisen de degens om 14.00 uur en wie weet……

Sponsoren