Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Volop drukte op de velden

14-05-2020

Volop drukte op de velden

Senioren
Na weken van afwezigheid was het deze week de beurt aan de senioren om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Het hervatten van de trainingen vraagt om een goede voorbereiding en uitvoering om te voldoen aan de 1,5 meter afstand want voor de senioren is hetzelfde protocol van toepassing als de jeugd van 13 tot 18 jaar.

Foto’s: Peter IJdema

Hoofdtrainer Gerrie Schouwenaar had zich goed voorbereid. Hij sprak de mannen van het eerste elftal kort toe en liet weten het fijn te vinden om iedereen weer te zien. Alle trainingen zijn nu in zijn geheel hervat en dat voelt erg goed.

Ook de vrouwen hebben deze week de trainingen weer hervat. Voor het Walking Football team worden nog geen trainingen hervat. Vele zitten in een risico groep zodoende starten zij nu nog niet.

Zowel jong als oud, alle leden kunnen weer voetballen bij fc Harlingen.

Overige verenigingen
Ook V&K Stenenman weet de velden van fc Harlingen inmiddels te vinden. De jeugdgroepen (gym, turnen, freerunning en jazz) trainen op onze velden. Uiteraard is dit in goed overleg gebeurd Ên met toestemming van de Gemeente Harlingen. Maar wij openen graag onze deuren voor andere verenigingen om ook die jeugdleden de kans te bieden om lekker buiten te kunnen sporten. Samen staan we sterk!

We zijn nu inmiddels dik 2 weken bezig en kunnen concluderen dat iedereen ontzettend goed zijn best doet! De regels worden opgevolgd, er wordt coronaproof getraind en nog meest belangrijke is misschien wel, de jeugd heeft er veel plezier aan. En daar doen we het voor! Sportiviteit, gezelligheid, saamhorigheid en lekker onbezorgd sporten in de buitenlucht!

 

Sponsoren