Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vol overtuiging

18-10-2018

fc Harlingen JO10-1 – MKV JO10

De eerst paar minuten was het nog aftasten en ging de wedstrijd gelijk op. Maar al snel kwamen er kansen voor fc Harlingen. Justin Beverlo was mee vanuit de verdediging en scoorde. MKV bleef wat drukken maar hierdoor ontstond nog meer ruimte in de aanval waardoor Luuk ook kansen kreeg maar ze niet kon verzilveren. De verdediging stond als een huis en de winst was vandaag alleen voor fc Harlingen. Het middenveld met Jens, Daan en Kaydin leek wel Barcelona met het tikkie takkie voetbal. Na een mooie voorzet van Jens schoot Justin alweer op het doel en weer was het raak! 2-0. MKV was de weg kwijt en fc Harlingen bleef kansen krijgen. En alweer was het Justin die scoorde een ware hattrick 3-0. Zo nu en dan kwam MKV ook in de aanval maar door het goede keepers werk . En door Roos in de verdediging kwamen er geen tegengoals voor rust.

De tweede helft ging fc Harlingen weer los, Luuk kreeg de bal en wilde een speler voorbij maar deze haalde hem onderuit. Veel pijn maar wisselen was geen optie. En dat was maar goed ook want Luuk kreeg een kans en gooide al zijn boosheid in het schot en ja hoor 4-0.
fc Harlingen bleef maar scoren, Justin en Kaydin scoorde beide (6-0) en het leek of ze daar wel tevreden mee waren of waren ze toch een beetje moe? Want MKV werd steeds gevaarlijker en daar kwam uiteindelijk een tegengoal door 6-1. De kansjes bleven ontstaan voor MKV en een hard schot op goal die via Karlijn haar hand erin ging. Karlijn had pijn aan haar hand en kon niet verder keepen. Luuk trok zijn shirt binnenste buiten en trok de keepers handschoenen aan. Vanuit een mooie aanval stond Thije weer eens op de goede plaats en scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eeindstand 7-2.
Heerlijk om naar te kijken hoe leuk en met hoeveel plezier de jeugd de wedstrijd beleeft.
Top wedstrijd gespeeld door allemaal toppers!!!

Sponsoren