Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voetbal voor iedereen!

21-02-2019

Voetbal voor iedereen!

Lid worden bij fc Harlingen kost geld. Uiteraard mag er een aantal keren gratis mee getraind worden bij de teams maar daarna zal er contributie moeten worden betaald. Nu is fc Harlingen de laagste in de regio als het gaat om contributie gelden. Maar wat te doen wanneer dit toch iets te hoog is?

Kijk op de website van de Gemeente Harlingen of u in aanmerking komt voor het kindpakket. Het kindpakket is opgezet voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, waarvan de ouders een inkomen hebben op bijstandsniveau. Het kindpakket is een samenwerking tussen: Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente en de deelnemende fondsen om via één loket, en op een eenvoudige manier, een vergoeding aan te vragen voor binnen- en buitenschoolse activiteiten. Op deze wijze kunnen zij volwaardig deel blijven nemen aan de maatschappij.

En zo kan iedereen lekker genieten van het voetbalspelletje.

Voor vragen kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Hilko Mulder (hilkomulder@home.nl) en meer informatie leest u op onze website

 

Sponsoren