Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voetbal voor iedereen, doe je mee?!

23-04-2020

Voetbal voor iedereen, doe jij ook mee?!
Ben je een jongen of een meisje en je bent 5 jaar of ouder? En je vindt voetballen ook nog eens erg leuk? Dan is fc Harlingen dé club voor jou!

http://https://youtu.be/9cyE2C8FHM8

fc Harlingen is een zeer gezellige club waar het plezier in de voetbalsport hoog in het vaandel staat, maar waar ook de sportieve prestaties natuurlijk een belangrijk punt zijn. Lijkt het je leuk om bij een leuke club in competitieverband tegen leeftijdgenoten te gaan spelen in het komende seizoen, meld je dan nu aan, want voor het seizoen 2022 – 2023 kunnen in alle leeftijdsklassen nog spelers en speelsters worden geplaatst.

Lid worden bij fc Harlingen kost geld. Uiteraard mag er een aantal keren gratis mee getraind worden bij de teams maar daarna zal er contributie moeten worden betaald. Nu is fc Harlingen de laagste in de regio als het gaat om contributie gelden. Maar wat te doen wanneer dit toch iets te hoog is?

Kijk op de website van de Gemeente Harlingen of u in aanmerking komt voor het kindpakket. Het kindpakket is opgezet voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, waarvan de ouders een inkomen hebben op bijstandsniveau. Het kindpakket is een samenwerking tussen: Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente en de deelnemende fondsen om via één loket, en op een eenvoudige manier, een vergoeding aan te vragen voor binnen- en buitenschoolse activiteiten. Op deze wijze kunnen zij volwaardig deel blijven nemen aan de maatschappij.
En zo kan iedereen lekker genieten van het voetbalspelletje.

Voor vragen kunt u contact opnemen via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl of via secretaris@fc-harlingen.nl . Meer informatie leest u op onze website.

Sponsoren