Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Veel kansen voor MO13-1

12-11-2018

Zaterdag 10 November 2018
Een erg vroege wedstrijd in het vooruitzicht voor de MO13-1. Om 07:45 uur verzamelen bij de Poeisz en richting Sexbierum. AVC stond op het programma en de wedstrijd staat gepland om 08:30 uur. De meiden van fc Harlingen hadden er zin in. De vorige wedstrijd tegen AVC werd helaas verloren met 4-0, maar we voelen ons de laatste tijd sterker dus we zagen er toch wel een kans in.

Even warm lopen en rekken en strekken, even een balletje schieten richting onze keeper en klaar staan om te beginnen. De tegenpartij stond ook al klaar……. Helaas de scheidsrechter vond het wat te vroeg. Na een kwartier in de regen te staan en een beetje warm lopen en overschieten kwam hij toch met slaperige oogjes het veld op lopen.
De eerste helft ging ons middenveld en onze aanvallers als een speer. De ene na de andere bal werd richting het goal geschoten. Wat een kansen hadden onze meiden. Helaas steeds naast of over. De meiden bleven doorvechten en het lukte ze maar niet. Ook de verdediging liet AVC er niet langs. We gingen de rust in met 0-0.

Na de rust kreeg AVC de kans om door te breken en schieten op goal…… Helaas was dit een onmogelijke bal om tegen te houden. 1-0 AVC. Fc Harlingen kreeg weer de mogelijkheid om door te breken, maar helaas blijft het bij veel kansen. Een kwartier later weet AVC weer door te breken bij onze verdediging en wisten ze weer een goal te maken. 2-0 AVC. Wij hadden 13 schoten op goal en het lukte maar niet om te scoren. AVC kreeg 2 schoten op goal en helaas waren die wel raak.
Bijna einde wedstrijd maar we kregen eerst nog een corner. Meike schiet het richting Svenya en die weet hem eindelijk in het net te schieten. Yes…..2-1. Snel weer doorgaan, we hebben nog maar een paar minuten. Helaas lukte het niet meer om een gelijkspel te halen, maar wat hebben we een mooie wedstrijd gezien met z’n allen.

De meiden groeien elke week stuk voor stuk en het is een aardigheid om naar te kijken. Leiding en trainers zijn supertrots op deze meiden.
Aankomende zaterdag tegen MKV’29. Kom allen naar fc Harlingen om 12:30 uur om onze meiden aan te moedigen.

Sponsoren