Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Vanavond 18.15 uur opening familieweekend

15-06-2018

Na maanden van voorbereiding start vanavond het familieweekend. Het weekend wordt geopend door  het toernooi van Walking Football Harlingen. Maar voordat de mannen hier vanavond aan mee doen, werden ze afgelopen maandag uitgenodigd door SC Cambuur om te komen trainen.

 

De mannen van het Walking Football Harlingen trainen al vanaf maart dit jaar. En elke week sluiten er nieuwe mannen aan. Waar het Walking Football eerst begon met een ploegje van een man of 10 is het nu uitgegroeid tot een behoorlijke groep fanatieke zestigplussers. De mannen vertrokken maandag op uitnodiging van SC Cambuur voor een training in het Cambuurstadion. Trainer Marcel Frankena staat elke week voor de groep en is dolenthousiast over deze groep uit Harlingen. Marcel geeft aan dat de mannen na deze training in het Cambuurstadion helemaal klaar zijn voor het toernooi van vanavond. Dan kunnen ze gelijk hun nieuwe shirts tonen welke mede mogelijke gemaakt zijn door Copini Opticiens Harlingen. Het toernooi begint om 18.15 uur bij fc Harlingen en de entree is gratis.

Naast het Walking Football zal vanaf 18.30 uur ook de zeskamp gehouden worden en we kunnen nu al verklappen dat het hilarisch wordt! Mis het niet!

Na het voetballen en de zeskamp kunnen de voetjes van de vloer want de avond wordt feestelijk afgesloten met live muziek van duoband Crossroads.

Tot vanavond allemaal!

Sponsoren