Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Valse start fc Harlingen VR1

24-09-2019

Valse start fc Harlingen VR1
Afgelopen zaterdag 21 september speelden de dames van de VR1 de eerste competitie wedstrijd thuis tegen Oudega VR1. Om 14:00 werd er afgetrapt.

Het eerste kwartier verliep rustig tot in de 17e minuut het eerste doelpunt in het voordeel van Oudega viel. Niet veel later scoorde de bezoekers de 0-2, maar deze werd door buitenspel afgekeurd. fc Harlingen probeerde de stand weer gelijk te trekken, maar dit lukte niet in de eerste helft en beide ploegen gingen de rust in met een 0-1 stand.

Tweede helft werd er met een paar wijzigingen weer afgetrapt. En al snel was het raak, want na twee minuten te hebben gespeeld viel daar alsnog de 0-2. In de 50e minuut viel ook nog de 0-3, en een kwartier later de 0-4. De laatste tien minuten werd de stand nog erger, daar in de 81e een 88e ook de 0-5 en 0-6 vielen. Dit was tevens de eindstand.

Foto’s van Peter IJdema zie je hier

Nu op naar de volgende wedstrijd aankomende zaterdag in een uitduel tegen SDS VR1. SDS in de eerste wedstrijd voortvarend van start gegaan in een 11-0 overwinning op Zeerobben VR1, het zal dus een lastige uitdaging worden. In Easterein wordt om 12:30 afgetrapt.

Sponsoren