Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Update fc Harlingen JO17-1

25-11-2019

Update fc Harlingen 17 – 1

De afgelopen weken speelden de mannen van fc Harlingen 17 -1 een drietal wedstrijden. Nadat twee wedstrijden werden uitgesteld tegen respectievelijk Geel Wit (kregen op weg naar Harlingen autopech) en Deinum (te weinig spelers vanwege een schoolreis) was Wykels Hallum op een dinsdagavond de tegenstander. Een tegenstander die hoog op de ranglijst staat en de verwachting was dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. Dat bleek in de praktijk allemaal best wel mee te vallen. Wykels Hallum won de partij wel met 1 – 3 maar fc Harlingen gaf goed partij. Het doelpunt kwam op naam van aanvoerder Allard.

Vorige week zaterdag kreeg men Frisia 17 – 3 op bezoek. Wederom een tegenstander die redelijk hoog staat op de ranglijst. Al gauw bleek dat ook in deze wedstrijd fc Harlingen zeker niet de mindere. In de eerste helft bleef het 0 – 0 maar in de tweede helft nam 17 – 1 het heft in handen en pakte door een doelpunt van Jesper, die overigens nog een penalty miste, de verdiende drie punten. En dat is altijd lekker!

Afgelopen zaterdag wederom een thuiswedstrijd voor fc Harlingen en ditmaal kwam koploper Birdaard naar de Vierkantsdijk. Ook hier was het overwicht van de gasten in de eerste helft niet al te groot al moet worden gezegd dat ze wel goed voetbalden. Ze namen dan ook nog voor rust een 0 – 2 voorsprong na wat onnodige fouten achterin bij de fc. Na rust probeerde fc Harlingen de aansluitingstreffer te maken maar een kopbal van Allard belande op de lat. Aan de andere kant was er wel een rake kopbal te noteren 0 – 3. Hierna kreeg Birdaard nog meer kansen maar Keaton redde een aantal keren knap. Toch viel ook de 1 – 3 toen Allard binnenschoot. Hierna was het verzet van de blauwhemden gebroken en vlot achter elkaar liep Birdaard uit naar 1 – 7. Het slotakkoord was echter voor Lahcen die met een mooi schot de 2 – 7 eindstand op het bord zette.

Komende week is er weer een thuiswedstrijd voor de mannen. Dan een heuse derby want Zeerobben 17 – 2 komt op bezoek. Aanvang 14.00 uur

Sponsoren